Hungrig minitomte

Sångstunden i kyrkan var trevlig även om jag är tondöv, Tanja är anti-religion, Sienna var rastlös och Casper förkyld. Det mest lyckade tyckte jag var att Tanja också hade tvingat på sin stackars bebis tomtekläder, så ungarna matchade varandra. Jag tror det blev en hel del fina bilder på dem. Tagna av Tanjas digitalkamera. Min mobilkamera gör sitt bästa, men den är väl sådär. Dock har jag inte fått bilderna av Tanja än så ni får hålla tillgodo med en mobilbild. Som dessutom inte är tagen i kyrkan eftersom jag glömde att fotografera då. Sienna vilar just nu. Jag försökte lägga henne för en halvtimme sedan eftersom hon var gnällig. Hon somnade dock inte utan fortsätte gnälla, vilket hon sällan gör. Då insåg jag att det var 3,5 timmar sedan hon fått mat senast och mitt lilla matvrak var hungrigt igen. Tecken på en trevlig fikastund? Tiden går så fort att man glömmer att mata sitt barn.
 
 

Kommentarer
Postat av: Thilde

Tomtemor och tomtefar ^^ hur kan man glömma mata sitt barn?!?! ;) mouha

2012-12-13 @ 15:55:51
URL: http://Thiilde.blogg.se
Postat av: Tanja

Jag tände ju till o med ett ljus, ta seden dit man kommer.... Men det var ju inget gud snack så jag klarade mig. Ingen behövde kasta vigselvatten och driva ut onda andar ur mig... Tur för jag trodde bästas det ;) (fördomar?)
Nu har du fått bilderna så inga bortförklaringar. Ljuset var inte så bra där inne men kg han göra vid några bilder innan datorn la av :/ suck. Mysig blogg :) ( amningsrummet var brevid stadium på emporia)

Svar: Jag ska lägga upp en bild genast. :) haha, jag vet, jag var på fel våning andra gången jag letade efter amningsrummet! Stadium är väl på trean? Och det vid matställena på tvåan?
Lisa

2012-12-13 @ 18:37:28
Postat av: Amanda

Haha, stackars Siennas mage!

2012-12-14 @ 16:47:07
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0