Separationsångest- not

Sienna struntade högaktningsfullt i att jag och Kim dumpade henne hos min mamma idag. Måla gamla lägenheten och shoppa på IKEA är inget för henne. Inget för mig heller verkar det som, eftersom jag lyckades ta fel fot till badrumshyllan vi köpte. Men jag får väl vara nöjd med att jag inte snodde någon annans kundvagn denna gången. För att trösta mig lite tvingade jag hit Ida för att käka twistpåsar och blåbärsmuffins. Nu känns det bättre.

Kommentarer
Postat av: Renata

Alltså ibland undrar jag hur länge jag skulle behövt vara bprta för att iris skulle märka det! Bra på ett sätt men man känner ju sig lite oviktig :P

2012-12-22 @ 20:19:52
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: lena karlberg

Vink, vink :)

2012-12-22 @ 21:27:24
Postat av: Carolina

Härligt att ha barnvakt nära till hands, som ni verkar ha.. Och ändå skönt för er att det går bra att lämna bort henne..! När vår stora tjej var runt ett halvår blev hon helt plötsligt super-mammig (ingen annan dög), jobbigt för alla inblandade... Som tur var släppte det efter ett tag!

2012-12-22 @ 22:14:13
URL: http://Carolinas.webblogg.se
Postat av: lena karlberg

Det där med mammigheten kommer o går. Sienna är nog inne i en " icke-mammighets-period" just nu. O det tackar jag för, o njuter så länge den varar :)

2012-12-22 @ 23:02:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0