Utsövd

Under den jobbiga persioden för typ en månad sedan, när Sienna vaknade varannan timme, trodde jag att jag aldrig skulle känna mig utsövd igen. Jag hade inte kunnat sova under slutet av graviditeten eftersom jag hade så ont, inte kunnat sova när Sienna var nyfödd av oro eftersom hon inte vaknade när hon skulle och sedan inte fått sova eftersom bröstmjölken slutade räcka till och Sienna var hungrig hela tiden. Jag trodde att det skulle vara så här tills ungen fyllde 18, och då har man ju andra saker att oroa sig för. Men nu har äntligen min hjärna, kropp och Sienna börjat samarbeta, och alla delar är trötta samtidigt. Och kan slappna av! Jag sover flera timmar sammanhängande och jag somnar om direkt efter att jag vaknat till. Dessutom har Kim tagit Sienna varannan morgon nu när han varit ledig, och jag har fått vakna av mig själv! Oftast bara 15 minuter efter att de gått upp, men ändå! Folk säger att lycka är att ha ett friskt barn och jag håller helhjärtat med. Men på andra plats kommer helt klart sömn!
 
Sienna brås på mig och älskar att sova!

Kommentarer
Postat av: Daniela

Sömn är verkligen så viktigt! Man märker ju verkligen hur mycket sömnbrist påverkar ens humör... :( Lillen äter inte längre på nätterna, men jag vaknar fortfarande jätteofta, men jag börjar iaf somna snabbare. Det känns som att det blir bättre och bättre med sömnen. Vi kör också vasrannan morgon här hemma och det är jätteskönt!

Kram

2012-12-28 @ 10:35:59
Postat av: Renata

Nu är jag avis! ;) iris vaknar varje natt kl 01 för en flaska mat trots att hon slukar en hel flaska välling vid 19. Sen vaknar hon vid 04-05... Är vaken nån timme och somnar om en liten stund till. Detta är en BRA natt!

2012-12-28 @ 11:30:11
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Bella - Levis mamma

Sv: ja eller hur :) han tillhör ju våran lilla familj så hehe. Är hon i katthimlen? Kram

2012-12-28 @ 11:33:58
URL: http://www.gabriellaonnelind.blogg.se
Postat av: lisa

Ja sömn ligger högt upp på min lista :)

2012-12-28 @ 14:03:53
URL: http://lisajadeholt.blogg.se
Postat av: Bella - Levis mamma

Sv: ja det är ju det :) vi ska ju snart flytta och där har vi bara dusch så måste passa på nu :). Gud vad tråkigt, förstår att du saknar henne. Jag skulle sakna ihjäl mig efter diesel om han var tvungen att flytta. Han är ju min lilla skrutt och jag älskar honom massvis.

2012-12-28 @ 18:46:41
URL: http://www.gabriellaonnelind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0