Att inte amma på natten

Att sluta amma på natten är ett av de smartaste aktiva beslut jag och Kim fattat angående Siennas uppfostran. För varje natt går det bättre och bättre, och snart har vi en unge som sover 12 timmar i sträck tror jag. Och det bästa är att jag tror att hon går upp mer i vikt av detta! Hon är mycket mer hungrig på dagarna, och mer nyfiken på att testa nya saker, och ofta slukar hon först riktig mat för att avsluta med lite amning. Som dock kan skippas vid behov. De första nätterna skrek hon för att hon ville ha mat, de följande två skrek hon av ren vana, och nu skriker hon inte längre. Inatt vaknade hon först vid 04, för att hon tänkte att det nog var dags att gå upp. Jag sa nej och tröstade med napp; hon somnade om direkt. Vid 05 fick hon både napp och lite klappar. Vid 06 hjälpte inget... så hon fick tråka ut sig själv medan jag sov vidare. Och vid 08 var vi båda redo att gå upp. Att de inte tipsar om detta på bvc? Jag ska nog tipsa dem nästa gång!
Bild lånad av google

Kommentarer
Postat av: lena karlberg

Tjohooo så kul att det går på rätt håll!

2012-11-29 @ 09:41:57
Postat av: Thiilde

Åh vad härligt! Duktiga ni, och duktiga Sienna! det var samma här när jag slutade mata på natten, vips så började benjamin fatta galoppen och sova 12 timmar i ett sträck, sååå skönt med sömn :) Hur mår du då? frisk? :)

2012-11-29 @ 10:48:43
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Thiilde

sv: Haha, jag gillar det med!! ibland blir man nästan mörkrädd av det dock :P Vad skönt för dig! då kanske du också kan julfika hos Renata nästa vecka? :) Jo de går bättre, mindre gnäll iallafall och ena framtanden har spruckit igenom nu, så de e bara den andre som ska hitta genom nu också. Vargunge!

2012-11-29 @ 11:01:38
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Amanda

Så roligt att läsa att hon sover bättre! Kan tänka mig att livet känns lite lättare då!

Ja, jag tänker köpa hem fettig mat, massa godis och hyra roliga komedier. Filmen du tipsade om såg jag på bio när den kom och jag(som visserligen har ganska dålig filmsmak) tyckte den var riktigt bra! Den får jag helt enkelt se!

2012-11-29 @ 11:49:59
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0