Drick bebis, drick

Sienna är fortfarande mycket tveksam till flaskan. Därför varvar vi mellan den och pipmuggen, vilka innehåller allt från vatten till ersättning, välling eller fruktdryck. Att suga ur flaskan är fortfarande stört omöjligt, men är det tillräckligt stort hål kan man klunka lite försiktigt tycker den envisa damen. Pipmuggen är desto roligare nu när tänderna är på g. Sienna dricker inte precis ur den, utan gnager mest på kanten. Men någon vätska får hon i sig, så jag är nöjd. Typ. Helst vill jag ju att hon ger upp och sörplar i sig allt från vilken behållare som helst så jag kan sluta amma, men Rom byggdes inte på en dag eller vad man säger.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Thiilde

Skam den som ger sig, Lisa! Du är superduktig, och en dag kommer Sienna som en blixt från en klar himmel klara flaskan galant så boobsen får vila! :) hang in there.

sv: Jag har funderat på det också, hur tusan man ska göra med sånt. haha, jag vill att benjamins lördagsgodis ska vara typ en liten skål med russin o annan frukt.. Men alex och jag är världens största sockerknarkare med glass och godis. kommer ju bli skitsvårt att bara äta det när benjamin sover! i-landsprobleeeem!! ;P

2012-11-23 @ 09:54:35
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Amanda

Allting handlar ju om en vana för de små, du får trösta dig med att hon antagligen som 15 åring har ratat dina bröst(förhoppningsvis tidigare också)

Så skönt att höra att jag inte är ensam om att fundera och grubbla en massa och visst är det bättre att lösa vardagsproblem som tex kläder än saker som man faktiskt inte kan påverka!:-)

2012-11-23 @ 15:10:16
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: Lisa

Hon är så söt den där lilla sienna :)

2012-11-23 @ 15:41:30
URL: http://lisajadeholt.blogg.se
Postat av: Lisa

Godis äter jag mer än de flesta så det drar jag inte in på men hårt tränar jag :)

2012-11-23 @ 16:43:11
URL: http://Lisajadeholt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0