En utmärkelse- med regler!

Elin som läser min blogg ibland (och tydligen gillar den!) har gett mig en utmärkelse. Med regler. Rätt hysterisk var jag innan jag kom på hur man kopierade den tillhörande post-it lappen, men nu när det är fixat ska jag väl klara resten också. So here it comes.
Här har vi Elins bloggadress: http://owlandthecity.blogg.se
Och de bloggar jag följer slaviskt är:
  • Renatas (renatas.blogg.se)- en tjej som gick i min gymnasieklass och som fick barn ungefär samtidigt som jag.
  • Emmas (urenbrudssynvinkel.bloggplatsen.se)- en barndomskompis med svår dyselexi som skriver om sitt stundande bröllop utan att rätta texten i word. Kul att höra om bröllopet och man får sig sina skratt av felskrivningarna!
  • Karins (tror inte att jag får lägga ut den, och kan inte fråga för klockan är just nu 01 där hon bor)- en kompis som nu bor i USA och bloggar om sitt liv där. Med humor!
  • Maddes (nyarsloftet2011.blogspot.se)- en kompis som skriver om sin träning. Kan vara kul att läsa om hur någon tränar medan man sitter och äter chips. Var dock roligare när hon uppdaterade den. Vink!*
  • Katrin Zytomeiskas (får man skriva kändisar? Om man inte ens kan stava deras namn dessutom?) (finest.se/katrin)- underbart knäpp person som jag hade velat träffa in real life. Om jag lyckas gå ner fem kilo först.
Reglerna för utmärkelsen är
1. Tacka bloggaren som gett dig utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dig den
2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar och berätta det för dem med en kommentar
3. Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg
 
Puh! Vilket tekniskt arbete så här på morgonen! Massa klipp och klistra och göra punkter och ändra stilar. Ha i åtanke att jag fortfarande har en trasmatta som header, och inse vilken motsats till tekniskt geni jag är. Detta var tufft för mig.

Kommentarer
Postat av: Thilde

hahaha, "zytomieskas" , jag dör! du e för härlig :P

2012-11-13 @ 15:35:32
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: karin

Danke för the shout out! ;)

2012-11-14 @ 16:14:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0