Favorit i repris

Idag var vi på Oxievångsbadet igen. Denna gången släpade vi med oss Frida så att någon skulle skratta åt mina skämt. För en trött Sienna gjorde det minsann inte. Men vi hade kul ändå! Trots att hon varannan minut gnuggade in klor i sina trötta ögon så plaskade hon och försökte simma och ville fånga bollar.
 
Vadå valk? Vem, jag?
 
Sienna har en turkos baddräkt med vita prickar på, som är jättefin och som jag borde fotat henne i. Men när vi åt skalade jag av henne den så att hon inte skulle bli kall. Och då blev kunde jag inte låta bli att fotografera detta eländet. Vem brås hon på månntro? Tur att hon inte har komplex i alla fall. Lill-buddha.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Men åh sötnos!
Haha, även om folk inte tror det så är alla mina väskor investeringar! Skulle dem någon gång gå i sönder så lagar Louis vuitton det. Andrahandsvärdet är riktigt bra och priserna på deras väskor ökar hela tiden. Tex kan jag sälja min speedy nu för lika mycket som jag köpte den för, för 6-7 år sen.. Äh, jag brinner ju för det här så kan hålla på och föreläsa hur länge som helst;-)

2012-11-23 @ 19:10:45
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: Hanna Karlsson

Bebishull är så gulligt!

2012-11-23 @ 20:53:10
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Amanda

Haha, nej verkligen inte! Jag är bara en jäkel på att göra fynd! Jag kör lite efter principen en in en ut. Jag visar ju inte heller direkt upp alla Ica basic matvaror jag envisas med att köpa;-)

Förövrigt: vad gör ni i kväll? Taco och X-factor som resten av Sverige?:-)

2012-11-23 @ 21:04:21
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0