Liten frustrerad busmus

Sienna vill så mycket men kan så lite. Flera gånger om dagen får hon vredesutbrott för att en leksak har hamnat för långt bort och hon inte kan nå den. Hon blir förbannad när hon försöker gå sin väg och vi inte låter henne (mest eftersom hon inte kan gå själv och det hade blivit ett faceplant på golvet), när hon inte vill äta mer, när hon inte kan dricka själv ur pipmuggen, när vi försöker ge henne flaska, när jag erbjuder andra bröstet och hon inte vill ha det, när jag inte erbjuder det och hon var mer hungrig, när hon inte vill ha napp, när hon vill ha napp, när hon är trött, när hon inte vill sova. Hela hennes dag är fylld av frustration. Min stackars lilla flicka. Och ändå är hon hur glad och trevlig som helst mesta delen av tiden. Älskade unge.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Usch då för lågt blodsocker på bebis! Vår tanke är att stanna på patienthotellet här i Lund. Har hört så mycket bra om personalen där!:-)

2012-11-06 @ 09:21:09
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: lena karlberg

Hahahaha! Frustrationen är nog en drivkraft :)

Svar: Hoppas det! Jag vill se henne göra lite kryprörelser snart. Än så länge skriker hon bara när leksakerna hamnar för långt bort, hon kämpar inte ens.
Lisa

2012-11-06 @ 11:52:54
Postat av: Renata

Skulle mata iris dag. Tydligen ville hon inte ha för hon blev förbannad och bet mig!

2012-11-06 @ 15:47:35
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Thiilde

haha, snuttan då. inte lätt att vara liten! ;)

2012-11-06 @ 16:06:43
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Karin

iiiiii - och hon stannade på pläden länge nog för att blir fotograferad! haha

Svar: Indeed she did. Fast nu ligger hon utanför. Och jag orkar inte resa mig och guida henne in. Kim kommer om tio minuter. Jag kommer att få skäll.
Lisa

2012-11-06 @ 16:11:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0