Dumma dag

Idag har inte varit rolig trots pandadräkt. Trött efter natten med en sambo som snackar i sömne och snor all sängplats, en dotter som är konstant hungrig och mardrömmar. Sedan stress på bvc, där de konstaterade att Sienna bara gått upp 180 gram denna månaden och nu avvikit helt från kurvan. Men fick jag tips på hur vi skulle göra? Nej, för hennes mage är fortfarande inte okej. Jag tror att problemet är att den är tom och att det är därför hon inte kan "gå på toa". Så nu jäklar tar jag saken i egna händer och ger henne ersättning ikväll. Och imorgon ska det stackars svältande barnet få smaka grönsaker. Jag är redo att sluta amma och Sienna är redo att få riktig mat, så nu kör vi! Efter bvc kom min käre fader och smutsade ner mina nytvättade golv genom att inte ta av sig skorna. Trots att jag påpekade det gick han sedan rakt genom hela lägenheten för att besöka toaletten. Sen lät han Sienna ha fingrarna i först hans mun sen sin egen trots att han snusar. Han pussade henne dessutom så mycket att hon fortfarande stinker axe. Jag är glad att han gillar Sienna och att hon verkade ha kul... men jag har så svårt för honom. Nu ska jag tröstäta choklad och om några timmar är det Grey's Anatomy.

Kommentarer
Postat av: renatas.blogg.se

Men lilla gumman... Jadu jag hade också kört hårt med ersätting! Är hon inte 6 månader snart? Tänker på välling.

Och tjena det där med snuset, jag hade gått balloobas! Men han försöker iaf, min fader har inte ens grattat till bebisen.

KRAM

2012-10-10 @ 19:42:25
URL: http://renatas.blogg.se/
Postat av: Carolina

Lät inte som någon rolig dag... :-( Tycker du ska köra på ersättning! Har varvat med det sedan Moa bara var en månad och nu vid fyra månader äter hon bara det om dagarna. :-)

2012-10-10 @ 22:37:50
URL: http://carolinas.webblogg.se
Postat av: Thiilde

men usch vad jobbigt för er :( Tycker du ska göra så som du anser vara bäst! Hoppas de blir bra :(

sv: Ja man undrar hur vissa ens kan få lov att ha barn om de beter sig på det viset! Barn gör ju som sina föräldrar :(

2012-10-11 @ 09:57:20
URL: http://thiilde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0