Tortyr i olika former

Jag har en kladdkaka som svalnar i köket. Och jag får inte äta av den förrän imorgon! Dessutom är jag hungrig. Detta är ren tortyr. Kim sa precis att jag inte får se "I love musicals" om inte Sienna har börjat ta flaskan tills dess. Det kan han ju tro. Snopen han kommer att bli när jag inte kommer hem från affären den kvällen. Jag vet att det är halvrått att låta Sienna vara hungrig en hel kväll, och att det nästan är tortyr att lämnas ensam med ett skrikande barn... men jag måste faktiskt få komma hemifrån! Det finns ju en chans att Sienna lär sig ta flaskan. Eller att hon gör det då när hon inser att den andra maten- moi- har sprungit sin väg. Eller så har hon kommit så långt med gröten att det täcker hela kvällsmålet. Annars kan Sienna och Kim trösta sig med att även om jag är på musikalen så har jag inte lika kul som jag borde, tyngd av oro, skuldkänslor och fasa för Kims utbrott när jag kommer hem. Fast även om detta är jobbigt så är det nog jobbigare att inte få äta av kladdkakan. Nästan.

Kommentarer
Postat av: Renata

Låt nu bli min kladdkaka!!

2012-10-16 @ 19:14:35
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Bella - med mini i magen

Sv: oj, ja jag ska se till att få vara kvar så länge som möjligt. Ja det brukar ju alltid ordna sig :). Ja jag köpte lite kexchoklad när jag var på Ica förut men jag tror nog att det kommer att behövas mer hehe :)

2012-10-16 @ 21:09:08
URL: http://www.gabriellaonnelind.blogg.se
Postat av: lena karlberg

Låt bli Renatas kladdkaka ;) Du SKA med med o kolla Jöback. Tills dess äter Sienna ett helt mål gröt- precis innan du går.

2012-10-17 @ 11:10:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0