Bebislogik

Sienna skriker i sängen. Hon vill inte sova, för hon är trött, och då är det hemskt att somna. Hela dagen har varit likadan. Vi misslyckades lite med vår planering i förmiddags och blev för shoppingivriga, så hon somnade i bilen innan lunch. Och när vi var hemma 30 minuter senare så tyckte Sienna att hon hade sovit klart. Det tyckte inte Siennas lilla kropp som var helt slut, så hon bara skrek och skrek. Och vägrade sova. Jag och Kim kämpade tills tårarna sprutade på oss också. Först lät vi henne skrika i sängen en stund. Sedan försökte jag få henne att somna bredvid mig i min och Kims säng. Och sen gav vi upp och GICK till Bunkeflo för att söva ungen. Sov hon? Ja, i cirka 40 minuter. Det tog snäppet mer än 40 minuter att gå dit, kan jag säga. Ynk. För en liten tjej som brukar sova i tre timmar är drygt sextio minuter alldeles för lite, och jag fasar för natten och morgonen. Något säger mig att hon kommer att vakna minst en gång för att sedan gå upp vid 05. För sover man dåligt på dagen så sover man sämre på natten anser småbarn. Jag älskar bebislogik.
 
I Bunkeflo finns mormor, och då får man glass.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Söta tös!

2013-04-28 @ 20:11:41
URL: http://lisajadeholt.blogg.se
Postat av: mamma/mormor Lena

Så bara för att göra er helt förvirrade så kommer hon att sova i ett sträck till 7 imorgon ;)

Svar: Hon vaknade inte på natten. Däremot gick hon upp 5:30. Kanske det som kallas en kompromiss?
Lisa

2013-04-28 @ 20:36:13
Postat av: terese

ja ni gör nog rätt i att vaccinera så ni slipper oroa er.. e alltid tryggt. vi kände att loke varit så mycket sjuk, så vi ville inte spruta i honom mer tills han blivit lite stabil i sej själv=P

ja man kanske har ett perfekt becken till att föda barn, men jag hade inte de rätta påsarna till amning ;)

2013-04-28 @ 21:38:00
URL: http://tesslashes.blogspot.com
Postat av: Isabell - mamma till Embla och bebben i magen

Ja ibland undrar man hur småbarn tänker, t ex det här med att testa gränser; varför testar barn gränser hela tiden även fast de vet att föräldrarna blir skitförbannade tillslut och barnet börjar gråta? Det har jag tänkt på mycket de senaste dagarna ;)

2013-04-29 @ 21:10:48
URL: http://annaisabells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0