Fredag.. yey..

Vissa dagar börjar lite bättre än andra. Man vaknar utvilad, allting flyter på och dagens alla sysslor känns nästan roliga. Idag är inte en sådan dag. Det var kaos i morse och Sienna tyckte att allt jag gjorde var urtråkigt. Hur kan man liksom få för sig att tvätta håret när hon vill leka? Och att borsta tänderna är ju ren idioti! Om hon inte vill ha sina tänder borstade ska minsann inte jag borsta mina heller. Besöket på Siennas dagis var inte heller någon hit: ingen av de pedagogerna som ska vara där i höst fanns på plats, och de kunde inte säga på vilken avdelning Sienna ska vara, eller när de kunde komma med besked om det. Jag vill inte lämna bort min lilla flicka! Givetvis trillade Sienna två gånger därinne, och slog sig ordentligt. Utmattad av skrikandet somnade hon i vagnen på vägen hem, och nu kommer hon inte till ro för en riktig tupplur. Alltså måste jag städa hela lägenheten och fixa en massa medan hon är vaken. Och trött. Och ledsen. TGI Friday my ass; idag kunde lika gärna varit tisdag.
 
Siennas hämnd när jag duschade

Kommentarer
Postat av: Cuison

Åh men nej! Hoppas att ni lyckas vända om er fredag. Ni har ju några timmar på er! :)

2013-04-26 @ 15:49:32
URL: http://www.cuison.se
Postat av: mamma/mormor Lena

Nämen vilken skitfredag!Men se det från den ljusa sidan- det kan bara bli bättre :)Besök dagiset en gång till så du får ett bättre intryck- ring innan och boka tid, säg att du vill veta vilken avd och att du vill bli visad runt av någon som ska vara där i höst. Ställ krav utan att vara otrevlig. Klart de kan fixa det om de vill.

Svar: Det löser sig nog. Frida nämnde att de brukar skicka ut välkomstbrev senare, så vi hoppas på det.
Lisa

2013-04-26 @ 18:16:36
Postat av: marina

sv. Visst är han. :)

2013-04-26 @ 19:19:53
URL: http://marinapalme.blogg.se
Postat av: Frida

När det närmar sig kommer du säkert få ett Välkommen till avdelningen-brev. Man brukar inte få reda på det i så god tid, kanske 2-3 månader innan. Ibland senare. Iallafall hos oss! Men hur kändes själva förskolan? Gården, avdelningarna? :)

Svar: Svårt att säga... Kaos.
Lisa

2013-04-26 @ 19:52:18
Postat av: Tanja

Jag ringe igår för att säga att du kunde fråga på hennes dagis om de använder teckenspråk. Jag fikade med Angelica och Theo. När han skulle säga att han hade äppledricka gjorde han automatiskt tecknet för äpple. Då berättade hon att de använder det på hans dagis. Ett helt vanligt dagis på Sönderkulla. Kul! :)

Svar: Vad spännande! Ja, det måste jag fråga om de gör, jätteroligt ju!
Lisa

2013-04-27 @ 11:29:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0