Inskolning dag 1

Inskolningen idag gick inte precis som planerat. Mest för att vi inte var där. Förkylningen som Sienna lämpligt åkte på i lördags satte sig igår på luftrören, och efter en orolig natt stod vi inte ut längre utan åkte till akuten. Så istället för att flänga omkring bland andra dagisbarn fick Sienna kolla blodtryck och andas in saker som vidgade luftrören. Hon var rätt knäckt, kan jag säga. Förkylningsastma anande de, efter flera tester. Tillslut var Sienna så förbannad på sköterskan att hon började vråla så fort hon kom in på rummet, och sköterskan var så ledsen att hon bad läkaren slippa sätta masken på lillskrik när det var dags för andra omgången. Läkaren tvingande henne såklart, men frågade sedan mig och Kim om vi verkligen ville ha recept på en mask (som barn har för att andas in vaddetnuär), eller om vi skulle låtsas att "en gång var ingen gång" eftersom Sienna tyckte att det var så äckligt och hon faktiskt är ovanligt gammal för att helt plötsligt få förkylningsastma. En gång är ingen gång, skrek vi och slet med oss ungen därifrån. Så efter en snart tre timmar lång powernap för hela familjen har vi nu börjat slicka våra sår och planera inskolningen för imorgon. Eftersom Siennas dagis bara har fem dagars inskolning, och vi missade dag 1, undrar jag om vi nu kommer att köra den snabbaste inskolningen genom historien, eller om vi ska fortsätta den på måndag? Blir spännande.
 
En minst lika aktiv Busmus som vanligt. Nästan mer. Vissa barn blir så när de är sjuka, sa sköterskan. Otippat att det var vår duracellkanin som blev det. Not.

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Lilla Bebis- hoppas nu på en gång=ingen gång :) Och att inskolningen kan börja imorgon. Hon behöver nog inte så många timmar ;)

Svar: Tack för idag, sa Bebb! Hon somnade utan problem för första gången på en vecka- hoppas hon inte vaknar om en timme och börjar bråka!
Lisa

2013-08-05 @ 13:42:03
Postat av: Tanjaa

Det är hemskt när de inte mår bra. Jag var inne med Casper en gång så han fick andas. Lucas har varit på akuten tre gånger men för annat. Man vänjer sig aldrig!

Svar: Usch, vad jobbigt! Hoppas man aldrig behöver åka in akut-akut med dem!
Lisa

2013-08-05 @ 14:07:21
Postat av: Renata

Stackars liten!!! Hoppas hon mår bra nu och du, vår inskolning är på 2 heldagar och en halv dag så ni har en superlåg ändå ;)

Svar: Vad skönt att höra att vi inte är de enda som inte har två-veckors inskolning! :) Våra ungar klarar säkert det ändå.
Lisa

2013-08-05 @ 17:17:52
Postat av: Thilde

Men fy! Stackars er alla, men skönt att de verkar bättre, en gång ingen gång!! (Läs de som ett mantra ;p) lycka till imorgon istället, vill höra allt sen :) (glöm ej Google translate när ni förklarar varför nu missade idag haha)

2013-08-05 @ 18:18:31
URL: http://thiilde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0