Loppisdebut

Igår var jag och Kim och Sienna på vår första riktiga loppis. Folkets Park har tydligen barnloppis en gång i månaden under sommarhalvåret, men jag har liksom inte tänkt på att det faktiskt hade kunnat vara roligt att sticka dit och kolla läget. Men igår gjorde vi alltså det. Och vilken hit det var! Massa fina kläder, av bra märken, som inte alls såg använda ut och bara kostade tio kronor. Dessutom hittade vi en docksäng, dockvagn och minifåtölj till Sienna, vilket gjorde henne superlycklig. Vi fyndade även ett helt set duploklossar, vilket gjorde Kim hemskt lycklig. Och Sienna tjatade till sig en stor, ful, skabbig docka, vilket gjorde mig hemskt olycklig. Häromdagen betalade vi över 500 kronor för en minidocka som varit inlåst i ett parfymeri, och igår betalade vi 5 kronor för en stor, tjock, äcklig docka som nog aldrig mött en god doft. Finns det inget mellanting? Jag försökte hindra Sienna att få dockan, men när hon tog den och började tappert släpa iväg den medan jag betalade för docksängen, så kunde jag ju liksom inte säga nej. Framförallt inte när den förra ägaren sa "Vad sött! Hon vill verkligen ha den. Ni får den för en femma." Att protestera och säga att deras docka var skabbig och jag inte ens ville ta i den med tång kunde jag inte göra. Men jag ville. Och jag sa det till alla jag mötte som stirrade på vår lilla Busmus som släpade på ett monster som var större än henne själv. Nu hänger eländet på tork i badrummet, efter en grovrengöring av yes och handsprit. Men vad hjälper det, när den har tygkropp? Suck. Det känns sådär bra när man låtit en ettåring övertala en till sånt här. Men glad var hon, och tacksam för alla sina nya saker. Så då kan man ju inte annat än att vara nöjd. Hoppas bara jag minns att dockhelvetet hänger i badrummet inatt om jag ska upp på toa eller hämta vatten. Annars blir det kaos.
 
Våra fynd i vagn (monsterdockans huvud syns lite). Sienna med ny vagn och den lilla snobbiga dockan. Kim bär Sienna i hennes nya fåtölj på väg till bilen.
 

Kommentarer
Postat av: Elina

Åhhh, det lät som en riktigt lyckad loppisdag och en lyckad loppisdebut får jag säga ;) Alla loppisfynd är dock inte lika roliga, haha! Och du kan absolut måla utan att slipa före, eller det har iaf jag gjort en eller två ggr. Det skulle säkerligen ha blivit bättre om jag slipat innan men ingenting man tänker på :))

2013-08-25 @ 12:53:02
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: Madeleine

Vilken tuff liten fåtölj :)

2013-08-25 @ 14:33:29
URL: http://maddiesworld.blogg.se
Postat av: Camilla ♥ 130510

Massa fynd och ofynd med andra ord ;) Glöm nu inte dockan!

2013-08-25 @ 18:56:01
URL: http://mirabilibus.blogg.se
Postat av: terese

jag var oxå där.men kom ganska sent så hittade inget av det jag var ute efter, men hittade såklart söta plagg till juli då det finns överflöd av sånna saker ;) men ni storfyndade. synd ni fick släpa hem på onda dockan dock!

2013-08-25 @ 19:27:54
URL: http://tesslashes.blogspot.com
Postat av: Carolina

Ja, visst är det kul att springa på loppis och fynda! Var på loppis både igår och idag.. :-)

2013-08-25 @ 22:03:17
URL: http://carolinas.webblogg.se
Postat av: Kim

Jag älskar (på riktigt!!) loppisar. Går nästan på nån varje vecka och äääälskar att fynda!

Två frågor; hur blir det med loppet du ska springa?
Varför heter bloggen lamadjur?

Svar: Jag har aldrig varit på loppis innan, men blev typ kär! Ska definitivt gå på fler.
Loppet är den 22 sep, går i Pildammsparken och är 5 km. Heter iform. Jag springer ca 3 gånger i veckan, men än så länge ser det inte lovande ut. :P

Jag älskar lamor och kallades Lama när jag var yngre. Så jag tyckte att det var en rolig grej att döpa bloggen till. Visserligen skriver jag ju mest om Sienna, men det känns lite töntigt att ha hennes namn i titeln. Dessutom vill jag ju ha fler barn i framtiden, och jag kan inte hålla på att skaffa en ny blogg varje gång jag har något nytt att skriva om. ;)
Lisa

2013-08-26 @ 14:00:58
Postat av: ika

hahaha jag langtar efter att fa traffa dig lisa! nu biter alla skrackfilmer fran bardomen dej i arschlet

Svar: Jag kastade dockan... hahaha jag vet, de har liksom satt sig på psyket! Men jag skyller på Frida och Hanna. De var värst med sina filmer, och tvingade oss stackare. Att jag är äldst har inte med saken att göra...
Lisa

2013-08-28 @ 20:12:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0