Emporiabesök

Idag tog jag, Renata och Thilde mod till oss och bestämde oss för att göra något annat än att ses hemma hos varandra. Vi sammanstrålade på Emporia för lite lunch och shopping. Okej, Thilde som är van vid att flänga omkring tyckte kanske inte att det var så imponerande och jag som är tågrädd var mest lättad för att jag slapp ta tåget, men lite vågligt var det i alla fall. Och ungarna skötte sig utmärkt alla tre! Sienna sov största delen av tiden, Iris chillade och Benjamin var lika trevlig som alltid. Och maten på Vapiano var underbar. Jag är lite kär. Vilken service och smidighet och så gott det var! Så trots att jag åt där idag skickade jag sms till mamma att jag ville med på onsdag när hon och Frida ska äta där. Ska bli spännande; att träffa sin mamma och syster utan bebis för första gången på nio månader. Undra vad/vem vi kommer att prata om? Eftersom Sienna sov en lång stund missade hon ett mellanmål, så jag har tryckt i henne mat sedan vi kom hem. Och eftersom hon nu bara serveras sina favoriträtter har hon gapat som en liten fågelunge varje gång. Alltså har jag trott att hon var hungrig. Det var hon nog inte. Ni vet uttrycket spymätt? Det var Sienna. Det är hon antagligen inte mer. Jag har tvättat upp tre omgångar kläder och ett babygym på 1,5 timme. Ett rätt ocharmigt avslut på en mycket trevlig dag.

Kommentarer
Postat av: Renata

Tack för idag :) jag är så trött nu!!!

Hoppas sienna mår bra nu :)

2013-01-28 @ 19:06:58
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: lena karlberg

Lilla Bebis- det kan bli för mycket av det goda:)! Vadå undrar vad vi ska prata om- mej såklart ;) Ska bli kul, bara vi tre, o jag kommer att hamna utanför som vanligt när ni två pratar kodspråk som jag inte förstår, o så hör jag ju lite illa också. Men ändå :D

Svar: Haha jag menade mer att vi nog kommer att snacka om allas vår favoritbebis. Nu när vi ses utan henne. Haha glöm inte att du ser illa. Ut. ;)
Lisa

2013-01-28 @ 21:49:46
Postat av: Amanda

Jag har aldrig ätit på vapiano men har bara hört gott om stället! Är det italienskt?:-)

2013-01-29 @ 13:19:31
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: Frida

Mmmmm! Lät ju underbart. Er utflykt alltså :-)

2013-01-29 @ 17:32:24
URL: http://fridafabulous.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0