Pappa & dottermys

Det brukar alltid bli lite kaos här hemma när Kim kommer hem från jobb. Jag står förbannad i köket och misslyckas med någon så kallad "lättlagad" maträtt (idag pasta med valnötssås- det slutade med att jag åt gröt och Kim köttbullemackor), Sienna är trött och gnäller kring mina ben och Kim har ont i ryggen och är genomslut och vill mest slänga sig på soffan. Inte så harmoniskt. Kim brukar vråla på Sienna att vara tyst, medan jag skriker ömsom på Kim att han inte ska skrika på vår dotter och ömsom på Sienna att hon ska vara tyst, medan Sienna bara skriker rätt ut. Idag bad jag lite till gudarna att de inte skulle ha ihjäl varandra innan jag gick ner i tvätten. Och när jag kom upp hittade jag dem så här. Mys! Det var till och med så att gröten smakade lite bra när jag hade denna utsikten medan jag åt.
 
Okej, kanske inte exakt denna utsikten. Jag kan ha gått närmre när jag skulle ta bilden.

Kommentarer
Postat av: Thilde

Haha, awe. Låter skråmmande likt våra kvällar. Trodde alex var enda pappan i världen som "hyschar" argt på benjamin ibland.

Sv: haha, jag då bjuda på den! :p

2013-01-02 @ 18:52:32
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Frida

Mys! Varför är alla i familjen alltid trötta och griniga samtidigt?! Mycket märkligt det där :-)

2013-01-02 @ 21:24:36
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Daniela

Ha ha... Ja, varför måste det vara så stressigt på kvällarna? Här har jag en make med en ängels tålamod, jag är nog lite mer temperamentsfull, men det där med att laga mat samtidigt som lillen har sitt eftermiddagsgnäll är inte lätt. Maken jobbar altlid till klockan 6 dessutom, så då vill man gärna äta när han kommer hem, för att det inte ska bli för sent. Sedan blir det ju så många andra kvällsbestyr som ska göras och lillen som ska nattas... Ibland känner man sig verkligen som en hemmafru, men när maken ska vara pappaledig förväntar jag mig att maten är färdig när jag kommer hem med... Ska bli spännande att se! ;)

2013-01-02 @ 22:17:12
URL: http://panylund.blogspot.se
Postat av: Renata

Får jag lov att komma med ett: "men ni har iaf en vardag". Jag vet aldrg när magnus är ledig. Vissa dagar går han i skolan hela dan och jobbar på kvällen, som idag. Jag har knappt sett röken av honom :( och detta händer ganska ofta tyvärr.. Vet inte hur många helger jag o iris suttit av helt ensamma. Så skärp er och njut av lilla familjen ;) den här babytid springer iväg.

2013-01-02 @ 22:28:53
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Renata

Åh nä förlåt jag menade inte så.. <3

2013-01-02 @ 23:22:15
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

haha! vilket klockrent inlägg för jag känner så väl igen mig i de du skriver
brukar va exakt sådär här hemma me när M kommer hem från jobbet, jag står och försöker laga mat medans barnen klättrar högt och lågt oftast har jag Linus på höften eller nere vid mina fötter
och Vincent springer runt som ett yrväder haha

sen ska vi inte tala om middagarna här hemma dom man hoppas på ska bli lugna så man kan få lite matro..matro va är de?

2013-01-03 @ 12:52:37
URL: http://www.melissasprinsar.com/
Postat av: Amanda

Jag är också urkass i köket! Hemmagjord pizza är de enda jag inte misslyckas med(om jag inte glömmer den i ugnen)!

2013-01-04 @ 11:52:00
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0