Sjusovaren

Kvällen igår blev hemskt lyckad. Ölen var lika god som förväntat och jag njöt i fulla drag av att ha de "vuxendiskussioner" som man har efter lite dricka. Dessutom var det inte kö till toaletten en enda gång! Det är högsta lyckan när man dricker öl.  Lite som nirvana skulle jag vilja påstå. Sienna saknade inte mig alls. Hon sov. Vid klockan 05 tyckte hon att det var morgon och gallskrek tills hon hamnade i vår säng, där hon lekte i en timme till min stora förtjusning. Eller inte. Sedan däckade hon och sov till 09. Detta fungerar inte ju. Var tog våra trevliga rutiner vägen? När hon "sover" mellan 19-09 hinner hon inte äta de rekommenderade fem gångerna, inte ta två tupplurar och är därför ännu mer knäckt på kvällen, och kan inte sova när hon är ensam i sovrummet. Om det inte är en tand bakom detta så har jag och Kim stora problem. Kan man muta bebiständer att dyka upp kanske?
 
Mys med pappan igår.

Kommentarer
Postat av: Renata

Så kul med öl!! Det saknar jag faktiskt :)

Och rutiner... De suger. När man tror man hittar nåt som funkar, ja men då slutar de göra det!! Trött på det blir jag.

2013-01-05 @ 12:53:35
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: lena karlberg

Minns det som igår- rutiner som funkar ett par veckor, sen är det nåt som händer och rutinerna ändras till andra rutiner. Som varar ett par veckor :) Hon vill ha välling när hon vaknar vid 5-6tiden, tro mej och testa :)Den lilla kroppen vill inte vara utan föda i 14 timmar.

Svar: Idag vaknade hon 06 och välling sörplades ner. Ungen är påklädd och leker- jag sitter i pyjamas och hoppas att hon blir trött snart igen. :P
Lisa

2013-01-05 @ 17:51:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0