Sneaky baby

Eftersom det är full rulle på den lilla galningen här hemma får man köra sina knep för att hinna något. Till exempel lämna ungen på sitt rum och rusa i förväg in till köket för att börja med hennes mat, medan hon kryper efter så fort hon kan. Då vinner man säkert 30 sekunder. Hon är snabb. Och jag har korta ben. Idag hann jag dock både fixa det jag skulle och börja diska... sen anade jag oråd. Det finns ingenting i hallen som Sienna kan ställa sig upp mot, så jag trodde att det var en trygg oas. Men icke. Jag hittade ungen slickandes på barnvagnshjulet. Mysigt. Smält snö, stenar, avgaser, hundbajs, gamla cigarettfimpar... vem vet vad de hjulet har rullat i. Och för att göra saken värre var hon seriöst svart runt munnen. Blä uttrycker inte riktigt min känsla. Jag trodde att barnsäkra hemmet innebär att spärra av trappor och gömma diskmedlet, men någonting säger mig att vi inte är säkra förrän vi har rullat in varenda möbel i bubbelplast och madrasserat golv och väggar och bebis. Just nu står ungen och tuggar på ett värmeljus... och det anser jag relativt säkert. Snacka om att rucka på reglerna man hade föreställt sig innan.
 En busunge som redan är uppklädd för farbrors kalas. Som börjar tre. Jag inser redan nu att det var ett misstag, och då har hon inte spillt än.
 

Kommentarer
Postat av: lena karlberg

"Lite skit rensar magen" heter det, o det tror jag stämmer :) Hon tycks se fram emot kalaset den lilla solstrålen- pussa henne!

Svar: Hon var trevlig medan vi shoppade på Mobilia, på netonet och på kalaset! Duktig flicka. :)
Lisa

2013-01-26 @ 08:35:51
Postat av: Thilde

Haha, ser det framför mig :p hoppas ni får kul på kalaset och att hennes outfit håller sig ren till iaf 15.10 ;)

2013-01-26 @ 09:06:21
URL: http://Thiilde.blogg.se
Postat av: Amanda

Hihi! Lite skit rensar magen;-)

2013-01-26 @ 11:23:26
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: Jessica

Vilket sött hårband!

2013-01-26 @ 12:56:58
URL: http://frokenwesstrom.blogspot.com
Postat av: Renata

Wwwwäääää vad nasty jaja det lär bli värre, bara till att vänja sig

2013-01-26 @ 14:21:37
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: elin

Heja Sienna!

2013-01-26 @ 16:11:26
URL: http://owlandthecity.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0