Gårdagen

Igår ekade här tomt. Jag kan ha blivit distraherad av en viss minilama på förmiddagen, och lunch, frieri, shopping på eftermiddagen, för att runda av med öl och kortspel på kvällen. Inte en helt fel dag, med andra ord.
 
Lunch på Gränden. Nej, vi har inte två tallrikar var, som någon föreslog på instagram. Det är varsin salladstallrik som står bredvid mattallriken. Vi var nyttiga. Thilde undrade om jag brukade käka på Gränden, då hon aldrig hade varit där. Jag rabblade upp skolavslutningar, examensfirande, avskedsluncher och kompisdejter som kan ha tillbringats där. en frågade Thilde om jag hade ätit på Elyseé som ligger vägg i vägg. Då rabblade jag upp födelsedagar och alla hjärtansdagmiddagar. Hon frågade inte om S:t Marcus vinkällare, som ligger nedanför. Jag berättade ändå.
 
Jag fick blommor av killen som friade. Det var tyvärr inte Kim. Och ännu sorgligare var att det hände på Gustav Adolfs torg, så det kan vara så att några såg när det skedde.Typ hela McDonalds, bankkön och gågatan. Någon kan ha filmat. Ett par stycken kan ha klappat. Kände jag killen i fråga? Nej. Jag nekade artigt till förslaget.
 
Sienna fick en leksaksanka som lägger ägg. Hon är kär. Hon fick även en mössa, en leksaksbil, en ny napp och ett par t-shirtar. Vad handlade jag till mig själv? Galltvål. Mitt liv är så fashionabelt.
 
Men ändå, en underbar dag! Tack mamma för att du passade lillskrik, och Alex för att Thilde fick vara barnfri (typ. Fat Fabian var med i allra högta grad). Och tack för sällskapet Thilde!
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Blev lite(mycket) pirrig där ett tag, frieri??! Haha :D

Svar: Hahaha pirrig? Du borde snarare bli orolig om Kim friar.
Lisa

2013-07-27 @ 12:12:07
Postat av: Kim

Haha!! Så det var inte två tallrikar med mat!? ; )
Jag vill veta mer om frieriet!!! Låter spännande ju

Svar: Haha no. Vi må vara gamiga, men inte så gamiga. :P
Jag tror att frieriet var ett vad mellan kompisar, men jag vet inte. Helskumt. En kille kom fram, berättade varför han friade (ville inte vara ungkarl), gick ner på knä och gav mig blommor och frågade. Jag tackade nej. :P
Lisa

2013-07-27 @ 14:38:50
Postat av: Isabell - mamma till Embla och Lillasyster

Och jag som trodde att Kim hade friat till dig :D men historien var rolig ;)

2013-07-27 @ 19:58:00
URL: http://annaisabells.blogg.se
Postat av: Garnstump (Madeleine)

Haha vilken lustig grej det där med frieriet :P

2013-07-27 @ 23:08:39
URL: http://garnstump.blogg.se/
Postat av: Elina

Haha, det lät som en rätt händelserik dag ;)

2013-07-28 @ 12:00:43
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: mamma/mormor Lena

Hahahaha! Måste ha varit en kul dag :)Och tacka inte för passningen- jag tackar för lånet av snackefian ( inget skrik där inte )- ja, hon kan säga docka, hej då, hallå, gunga, pappa, sko o lite annat. Hon är starkt på G- nu har hon ju övat på gå-o-kryp rätt länge, så nu är det den intellektuella träningen som tar över ;)

Svar: Hon kan även "häst"! Och svarar på vad kon (möööö, inte mu. Vems fel?), lammet, ormen, grisen och katten säger. Och boll. Och bok. Och skål. Och mamma och mormor... fast inte självmant.
Lisa

2013-07-28 @ 12:25:02
Postat av: mamma/mormor Lena

Gå-o-klättra, menade jag :)

2013-07-28 @ 18:19:16
Postat av: mamma/mormor Lena

Mööööööö :D

2013-07-30 @ 05:41:15
Postat av: terese

oj har du blivit friad till? grattis! och vilka fina blommor=)

min man har inte heller friat än.. tror inte någon i vuxet tillstånd gjort det, bara rabblats om vad min livmoder kan producera=)

förresten, shit vad bakad potatisen såg god ut!!!!

2013-07-30 @ 22:44:23
URL: http://tesslashes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0