Trevligt lekplatsbesök

På lekplatser så stöter man ofta på överdrivna föräldrar som har knäppa åsikter om allt. Men vissa dagar så stöter man på underbara farmödrar som har vettiga ideér, sunt förnuft och trevliga små barnbarn som vill leka med Sienna. Idag var en mingla-med-någons-farmor-dag. Sienna var i sitt esse! Hon fick gunga gungbräda med den stora tjejen, hon fick beröm när hon åkte rutchkana själv och dessutom fick hon hjälp varje gång hon skulle upp på lekställningen (vilket hon inte får av mig- hon kan ju själv!). Efter två timmar fick jag slita med mig ungen upp på cykeln då det var hög tid för lunch och tupplur, men då satt Sienna och den andra tjejen och vinkade åt varandra istället. Hemskt kul att se var det. Härligt att de kom så bra överrens, trots att "den stora tjejen" var 2,5 år. Nu får vi vänta och se var detta leder- den andra flickan hade nämligen vattenkoppor. Kim blev helt knäckt när jag berättade det för honom, men jag ringde faktiskt för att höra hans åsikt innan barnen fick börja leka med varandra. Det är ju inte mitt fel att han hade fullt upp med att bära en kyl och inte kunde ta mitt samtal.
 
Innan kompisen dök upp lekte Sienna en stund med mig. Sedan glömdes jag raskt bort.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tanja

Får hon det så måååste våra ungar leka! Minst sagt dags nu!

Svar: Haha ja, då kör vi en smittdejt. :P
Lisa

2013-07-15 @ 19:51:15
Postat av: Madeleine

Det är bara bra att få vattkoppor som liten, min kille fick det som vuxen och hade ett rent helvete pga detta i två veckor!

2013-07-15 @ 20:01:16
URL: http://maddiesworld.blogg.se
Postat av: mamma/mormor Lena

Tur du inte kommer ihåg hur sjuk DU var i vattenkoppor;) Risken att smittas ute är dock liten. Om de inte kramades o pussades. jag tror också på att det är bra att få sjukdomen som liten.

Svar: Jag vet att jag var kass. Och har ärr som bevis. Men Sienna kan ju inte hållas från det hela livet, så bättre nu än sen tänker jag.
Lisa

2013-07-15 @ 20:35:06
Postat av: Thilde

Får hon det kommer vi direkt!!! :p

2013-07-15 @ 21:00:34
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Camilla ♥ 130510

Kan ju nästan hoppas att hon får vattenkoppor för då slipper hon det sen :) Jimmy fick det förra året (25 är han) och han var sjuk i 2 veckor med jättehög feber och helt sängliggandes... Som barn går det över myyycket fortare plus att dom inte känner det på samma vis (oftast iaf). :)

2013-07-16 @ 10:52:12
URL: http://mirabilibus.blogg.se
Postat av: Anna - Vitt eller svart

Det är kluvet det där med smitta, man vill att de ska ha haft vattkoppor men det tar ändå emot att medvetet smitta ner de små liven...

Min äldsta är snart 11, fick henne när jag var 25 tror jag och 4,5 år senare kom lillkillen som är 6,5 nu. Fem år senare kom Liten som är ca 1,5 år. Det har funkat riktigt bra med så många år emellan dem, vi har hunnit njuta av de "bästa åren" (1-4,5 då det är som roligast med småttingar) innan nästa kommit och tagit en stor del av uppmärksamheten.

Nu kommer jag precis ha hunnit fylla 38 när bebis kommer och alltså ha varit småbarnsmorsa i nästan 13 år haha, det låter ju sådär halvkul. ;)

Kram

2013-07-16 @ 10:57:10
URL: http://vittellersvart.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0