Gröna fingrar

Jag är inte vidare huslig av mig. Visserligen är jag en hejare på att diska (vilket man blir när man har en ettåring som äter var tredje timme, men inte har diskmaskin), men det är också allt. När det kommer till matlagning, inredning eller liknande saker är jag helt ute och cyklar. Samma sak är det med blommor och växter; jag tycker de är hemtrevliga att ha, men jag har ingen aning om vilka som passar var och när, eller hur man tar hand om dem. Gissa därför min lycka när jag upptäckte ett ljusgrönt blad på växten i sovrummet. Ljusgrönt! Det vill säga inte gammalt. Det vill säga att det kom dit efter flytten hem till oss. Hallelulja! Jag är lite i extas. Känns nästan som att jag kan klara vad som helst. Ge mig en vissen orkidé så blåser jag liv i den. Eller en oxfilé, så lagar jag en gourmetmåltid. Det räcker med att jag ska kolla i en inredningstidning så vips, kommer jag på lösningar för hur vi ska styla vårt hem. Eller inte. Men jag är glad för växtens tillskott, i alla fall. Som belöning fick den och alla andra blommor i lägenheten extra vatten. Nu har jag nog dränkt dem.
 
Vi har inte ett badkar i sovrummet. Växten fick bara sitta där medan den drack. Han är en sån som saknar ölsinne, och ibland kommer hälften utanför.
 

Kommentarer
Postat av: Elina

Det låter ungefär som mig, jag är också en hejare på att diska men fy17 för matlagning etc. men då har jag också en sambo som hatar att diska och gillar att laga mat så det måste ju verkligen finnas en för alla ;-) Haha!

2013-06-19 @ 15:50:27
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: Garnstump (Madeleine)

Kasta i livbojen om dom drunknar ;)

2013-06-19 @ 16:20:55
URL: http://garnstump.blogg.se/
Postat av: mamma/mormor Lena

Grattis !Låt den nu stå där den brukar, den har tydligen acclimatiserat sej där. Tips från coachen ;) Köp lite gödning ( Substral ) o dosera enl anvisningen, det blir alla växter glada av.

Svar: Haha men vad sjutton, nu hade jag precis flyttat fram den till fönstret som belöning. Sienna undrar vad sjutton jag håller på med, när jag springer omkring med växten i famnen från rum till rum. Ska köpa gödning! Glömmer det varje gång bara.
Lisa

2013-06-19 @ 16:49:47
Postat av: Magda

Stort grattis!

Svar: Haha tack. Jag är stolt.
Lisa

2013-06-19 @ 18:07:26
Postat av: terese

oh vad underbart!!! =) jag känner din lycka med dej. Jag har ganska snälla växter jag, jag ser på dem när de börjar se ledsna ut... pallar inte bry mej, sen när de börjar bli halvt döende kommer mitt samvete fram och vattnar dem! Alltid! Hur jobbigt kan det vara att ge dem vatten lite då och då, innan de e döende?!

Diska blev jag aldrig en hejare på... trots jag hade ett matvrak. Med städning blev jag inget inom eliten överhuvudtaget och det retar mej lite. För får gäster imorgon!!! Vojne!

Lägger in bild på sängmobilen sen;) Denna e lite för spacad för min del, men där är fjärkontroll till.. och det känns JÄSIGT! =) hehe

2013-06-19 @ 21:05:12
URL: http://tesslashes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0