Tacokväll

När Sienna var sex månader ville jag sluta amma. Men eftersom ungen inte tog flaska och tyckte att gröt och puré var ivägen för "den riktiga" maten så gick det ju sådär. Jag lyckades tillslut att sluta när hon var åtta månader, men veckorna däremellan kändes som en evighet- och jag trodde seriöst att jag skulle få amma ungen tills hon fyllde 18 år. Nu, mindre än ett halvår efter sista amningen, sitter ungen med vid middagsbordet och käkar tacos med oss. Kostcirkel eller ej, det är ren lycka! Tänk om någon visat mig denna bilden när jag bittert grät för att jag var tvungen att gå på den sena bion och se Twilight, då jag inte kunde misssa Siennas kvällsmål.
 
 
Fast jag tycker faktiskt att detta är en jättebra version av kostcirkeln
 
 

Kommentarer
Postat av: S

All tid som kändes som en evighet då känns som en fis i rymden nu ;)

2013-06-26 @ 12:36:38
URL: http://Lifeofabandwife.blogg.se
Postat av: mamma/mormor Lena

Amningen gör ju att man blir väldigt bunden- bra att du höll ut så länge! Tacos är säkert bra mat-kött o grönsaker o tacobröd, där får man väl i sej det mesta. Duktig flicka :)

2013-06-26 @ 12:52:17
Postat av: Elina

Åh, jag blev helt galet sugen på tacos nu!!

2013-06-26 @ 15:10:49
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: terese

vi funderade oxå på lekland igår, men tänkte det skulle vara proppat. Så tänkte bege oss till lekplats, men hamnade på en asiatisk buffe på triangeln som Loke uppskattade;)

ser ut som en bra kostcirkel! Många av de barn jag känner, äter typ inget nyttigt. Som en släkting, hennes barn är sex år och åter våfflor till frukost, pannkakor med glass till mat! På samma dag, och några gånger i veckan! =P

2013-06-27 @ 09:08:25
URL: http://tesslashes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0