Tisdagslista

  • Sienna somnade om i morse! Hon vaknade strax innan sex, kinkig och grinig och fortfarande trött. Jag frågade varför hon tvunget skulle upp om hon inte var utvilad, och hon svarade genom att fylla två blöjor. Så när det var klart tog jag med ungen in i min och Kims säng och bäddade ner oss... och två timmar senare vaknade jag med en snarkande liten skönhet bredvid mig. Underbar start på dagen!
  • Sienna sov middag utan problem, trots tuppluren i morse. Hon har även precis somnat utan bråk inför kvällen. Viloveckan utnyttjas till fullo!
  • Vi besökte en ny spännande lekplats i morse.
  • Snart har halva denna tråkveckan gått.
  • Snart semester!
Lilla Bus och hennes pappa diskar. (Någon passade på att lufta rumpan samtidigt)
 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Sömnens välgörande förmåga kan inte nog hyllas! Om hon nu ska lufta rumpan- måste hon ha halva bodyn slafsandes runt benen, hahahaha!

2013-06-25 @ 19:06:43
Postat av: Anonym

Skönt att hon sover bra :)

2013-06-25 @ 21:03:36
Postat av: Garnstump (Madeleine)

Min kommentar över :P

2013-06-25 @ 21:03:50
URL: http://garnstump.blogg.se/
Postat av: terese

låter som en mysvecka ju! =) vad var det för lekplats ni hittade? hade ni fint väder i malmö? =)

2013-06-25 @ 21:19:24
URL: http://tesslashes.blogspot.com
Postat av: Camilla ♥ 130510

Åh så skönt att få sova :)

2013-06-26 @ 08:49:57
URL: http://mirabilibus.blogg.se
Postat av: Kim

Ska ni ut och resa? Vart?

Vi ska också resa, fast i höst och med yngre barn än Sienna. Dela gärna med dig av tips och erfarenheter kring packning; vaccinationer, mat, vagnar, babyskydd och hela baletten för jag får stressmage redan nu av att tänka på det. ;)

Svar: Vi ska till Bulgarien, och eftersom Sienna äter riktig mat nu har vi valt att vaccinera henne mot hepatit a och b. Förra gången vi reste ammade jag Sienna helt, och då var hon inte vaccinerad mot något. Att ha med egen vagn tyckte jag var jättebra, så det ska vi ha nu med. Man köper skydd på flygplatsen, sen kan man ta med den (och tillhörande blöjväska om det skickas i samma påse) utan kostnad! Babyskydd struntade vi i, och reste därmed inget förutom med transferbussen. Om man flyger är det bra mot lock om barnet dricker under start och landning- jag ammade Sienna förra gången, vilket sög men gick.. denna gången ska hon få dricka festis. :) I övrigt gick allt smidigt förra gången, och jag hoppas det funkar denna gången också- fast jag har mina föraningar om hur den vilda ettåringen kommer härja.
Lisa

2013-06-27 @ 14:07:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0