Tråkdag

Eftersom vi hade en städ-, handlings- och vilodag igår så var vi fulla av energi när vi vaknade i morse. Vi tog på oss, gjorde oss klara, ställde oss vid dörren... och insåg att vi inte hade någon idé om vad vi skulle göra. Eftersom Sienna sover mellan 12-14 och helst gör det hemma blir dagen lite uppdelad. Dessutom är alla mina vänner numera vuxna och har ett eget liv med egna sysslor och svårt för att spontanträffas, och Kims vänner är borta. Jag vet inte riktigt hur och när de försvann, men en efter en har de glidit iväg sedan vi fick Sienna. Vi gjorde det enda logiska; begav oss till en lekplats. Hem för lunch och middagslur, och sedan besökte vi en till lekplats. När Kim insåg att detta var det enda hans lördag skulle bestå av ringde han ynkligt sin mamma, så nu har vi i alla fall sällskap till kortspelet ikväll. Att det ska vara så svårt att hitta på spontana saker sedan man fick barn? Vi har massa kul inbokat i kalendern, men härliga tomma helger som man tidigare njöt av blir nu mer som transportsträckor via lekplatser. Jag hoppas det blir lättare när Sienna blir lite äldre, och bättre när Kims expolare börjar yngla av sig och inser att barn inte är pestsmittade. Annars får vi ut och ragga vänner snart, för detta är ju dösegt.
 
Sienna hade en rolig dag i alla fall

Kommentarer
Postat av: Thilde

Känner igen det för väl!

2013-06-08 @ 19:25:33
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Tanja

naaaw stackars Kim!
Känns ju som att det är så dags att komma när de får barn, jaha så nu passar det?
Jag blev inte av med någon vän, snarare tittar de förbi oftare och mer spontant. Huum.. hur ska jag tolka det :P
Vi kan ju koka ihop något under semestern, eller en ledig helg :)
kram

Svar: Haha tolka det som att du har vettigare vänner än Kim! Vi hittar gärna på något, om Kim och Danne vågar mingla vill säga. :P
Lisa

2013-06-08 @ 20:56:36
Postat av: Lina

Känner igen det också! Vi är först ut i vår bekantskapskrets med barn. Och det är klart att man förlorar en och annan. Men oj så många nya man fått. Och det är som du skriver, när det gamla väl inser att barn inte är slutet på livet, kommer dom komma krypande tillbaka. <3

2013-06-08 @ 21:03:54
URL: http://Bubblanochjag.blogg.se
Postat av: Ereeka

Som fler andra känner jag också igen det där! Jag började träffa andra blivande mammor när jag var gravid, och vi höll ihop några månader, men efter ett tag var det två av dem som bara såg det som "obligatoriska möten" och till slut blev bästa polare och nu brukar de festa tillsammans rätt ofta.
Så varken jag eller Micke känner speciellt många, så vi kanKe också måste ta och ragga oss några nya

2013-06-08 @ 21:59:39
URL: http://ereeka.se
Postat av: Ereeka

Oj, råkade skicka...
Men vi kanske också måste ragga oss några nya polare tills de gamla får barn och "växer ikapp".

2013-06-08 @ 22:00:34
URL: http://ereeka.se
Postat av: terese

Ja jag förstår känslan. När man får barn försvinner vissa vänner. men man träffar som tur är nya. Fast jag fann några via kvällskurs, en från jobb som jag vidarutveckla relationen via acro yoga! Men klart det hade vatt kul med fler vänner där träffar kan inkludera lite barn ;-) iom jag tror inte man får låsa in barn ensamma hemma ;-)

2013-06-08 @ 22:17:32
URL: http://tesslashes.blogspot.com
Postat av: Maria

Ni har oss kvar. Det är bara att ringa/smsa! :)

Svar: Det är sant! :) Vi borde försöka göra lite saker med männen också. Jag är sugen på att bowla snart...
Lisa

2013-06-08 @ 23:35:48
Postat av: Ereeka

Svar; ja ellerhur ;)

2013-06-09 @ 11:46:11
URL: http://ereeka.se
Postat av: Maria

Det kan vi ordna! ;)

2013-06-09 @ 12:51:30
Postat av: Mellton

Känner igen det där. Älskar spontangrejer och har aldrig sett barn som något hinder, tyvärr är det en del i sällskapet som gör det istället. Hoppas det blev en lyckad helg iaf!
Kram Mellton.

2013-06-09 @ 16:31:32
URL: http://www.mellton.com
Postat av: Daniela

Jag känner också igen det där. Vi har förlorat några vänner som inte har barn, eller förlorat kanske är att ta i, men vi träffas inte alls så ofta längre. Tråkigt!

Kram

2013-06-09 @ 21:12:49
URL: http://panylund.blogspot.se/
Postat av: Elin

Nästa gång ni har en tråkig helg tipsar jag om att åka till Ystad Djurpark. Där var vi igår, och även om jag inte är någon djurvän alls tyckte t.o.m. jag att det var trevligt. Och de har bl.a. lamadjur, det borde ju falla dig i smaken! Och så finns det en badhörna med två bassänger, som vi avslutade besöket med.

2013-06-09 @ 22:35:51
URL: http://pysselochpaket.blogspot.com
Postat av: terese

hur gammal är kim?

2013-06-10 @ 15:43:08
URL: http://tesslashes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0