Bra byte

Idag ringde jag och bytte barnavårdcentral till Sienna. Jag inser att detta kanske hade varit lite smartare att göra när vi 1. rände där en gång i veckan och 2. inte bodde granne med stället, men jag känner ändå att det kan vara värt det. På den gamla har de bytt sköterska och jag är inte så förtjust i den nya, och dessutom har de aldrig tid att hjälpa en eller svara i telefon om man ringer. Den nya barnavårdcentralen är helt nyöppnad och privatägd, vilket jag hoppas kommer göra en skillnad. Dessutom ligger den vägg i vägg med min vårdcentral, där de har varit hemskt trevliga och tillmötesgående när jag har dykt upp med nya allergier och högt blodtryck. Och de startade redan idag med att göra ett bra intryck. "Vaccinera henne dagen innan hon fyller ett? Skittråkigt ju, tänk om hon får feber när ni ska ha kalas! Nä du, vi bokar in den vaccineringen till tre dagar efter hennes födelsedag istället." "Orolig för vikten? De ska plana ut vid denna åldern, annars hade ju alla stackars barn rullat fram! Sluta väga henne och kolla på hur hon mår istället." "Jag har inga uppgifter på er föräldrar, hur långa är ni? Jaha, men då är ni båda 1,5 streck under normalkurvan, precis som er dotter! Utmärkt ju!"
 
Vad sjutton, finns det en kurva för oss också? Tur att hon inte frågade om vikten. Jag känner mig i alla fall hemskt nöjd, och jag hoppas att dottern kommer att bli det också. Snart börjar de ju liksom förstå vad som pågår där. Och det som pågår i framtiden är mest sprutor, som jag har förstått det. Då kan det ju vara bra med trevlig personal.

Kommentarer
Postat av: terese

skönt med bra bvc-personal!:) jag bytade för ett tag sen, och det var det bästa jag gjort! slippa känna sej som en brottsling!

2013-03-22 @ 17:23:23
URL: http://tesslashes.blogspot.com
Postat av: lena karlberg

Låter som ett riktigt bra ställe :)

2013-03-22 @ 17:37:37
Postat av: Amanda

Så skönt med en bättre mottagning! Alla barn väger ju olika och Sienna ser ju ut som en glad och nöjd liten tjej. Det är ju trots allt det viktigaste!:-)

2013-03-22 @ 17:38:57
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: Lisa

Åh vad härligt! Sienna ser ut att må fint, en pigg liten goding :)

2013-03-22 @ 18:23:33
URL: http://lisajadeholt.blogg.se
Postat av: Camilla ♥ Gravid

Det där låter som en kanon mottagning :D Peppar er istället för att göra er oroliga i onödan :)

2013-03-24 @ 08:35:23
URL: http://mirabilibus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0