Tisdagslista

  • Jag och Sienna börjar bli friska. Kim är nu sjuk dock, men han får väl gnälla på sitt eget håll för detta är min tisdagslista.
  • Sienna har förutom första förkylningsnatten sovit lika bra som vanligt. + lite längre på dagarna. Skönt för en sjuk moder! (som nu snart är frisk)
  • Babysången var roligare än på länge. Kanske för att det är sol. Visst, vi sjunger inomhus, men sol skadar aldrig. Och i en av låtarna nämner vi faktiskt vädret. Då är det härligare att säga att det är sol än mulet, som det var de första fyra gångerna.
  • Igår stötte jag på (betoning på träffade på, inte raggade på) vaktmästaren och nämnde att vår kran läckte samt att jag gärna ville ha ett tippskydd på spisen. Idag installerade de en HELT NY VASK och på måndag kommer vår HELT NYA SPIS. Tackar.
  • Rean på usports resulterade i regnjacka och regnbyxor till Sienna i höst för 122 kronor. Någon kommer vara skitsöt när det regnar.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Vilket fynd! I vintras fyndade jag ett didriksson ställ för 250 kr på rean som kommer passa perferkt när viggo börjar på dagis. :-)

2013-03-12 @ 19:40:55
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: Thilde

Lyx vaktmästare! Säkert du inte raggade liiiite, med tanke på resultatet.. ;) haha
Ooh, var var den rean? Vi behöver också regnkläder

2013-03-12 @ 19:49:24
URL: http://Thiilde.blogg.se
Postat av: elin

Ja, lycka måste väl vara att vara söt när det regnar!

2013-03-13 @ 08:29:19
URL: http://owlandthecity.blogg.se
Postat av: Erika Cao

Haha, låter precis som när jag släpade med en skötväska överallt när mina barn var mindre. I den låg det ungefär det du nämnde :) Pradaväska på ena axeln Babybjörn skötväska på andra :D

2013-03-13 @ 08:44:58
URL: http://erikacao.blogspot.se
Postat av: Erika Cao

Tack för rättstavningen btw! Kram på dig

2013-03-13 @ 08:45:20
URL: http://erikacao.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0