Problem för rökaren

Kim är rökare. Både jag och Sienna retar oss på detta, fast jag har en känsla av att det är av olika anledningar. Jag tycker att det är en äcklig och dyr ovana medan Sienna verkar tycka att det är hemskt kränkande att hon inte får hänga med ut på balkongen. Alltså gör hon allt för att komma ut. Eftersom jag inte vill att Kim ska njuta av ciggen och använda stunden som en skön paus så försöker jag inte att hindra henne, så ofta får Kim stå och hålla emot dörren med en hand medan han använder den andra till ciggen och mobilen som han helst ville leka med får ligga kvar på bordet. Mohahaha. Nu har han dock kommit på att han kan hindra Sienna från att försöka bryta sig ut genom att roa henne via fönstret. Lite synd tycker jag som gillade att se honom svettas.
Jag vet inte vad han gjorde, men jäkligt kul var det i alla fall enligt Sienna.
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Hahahaha! Jag tycker hon ser sådär trött o fnissig ut, det ska nog inte mycket till för att roa henne i det stadiet :)

2013-05-10 @ 18:31:22
Postat av: Elina

"Det är duuumheter och röka" som Saga hade sagt och haha, tack för att du hade ögonen med dig då jag uppenbarligen inte hade det i dagens inlägg men nu är det åtgärdat, haha ;) Hoppas ni också får en trevlig helg nu, kram!

2013-05-10 @ 20:06:57
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: Amanda

Mim mamma läste upp en lååååång lista igår på vad cigaretter innehöll. Jag vet visserligen inte varför eftersom jag aldrig rökt men hon ville väl avskräcka mig. Ska jag be henne läsa upp denflr Kim?;-)

2013-05-11 @ 09:55:37
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: erese

åh sicken söt fönstertittare:)

vi ville också bo utomlands innan, ialla fall ett par år då vi förr vart väldigt beresta... men så blev man gravid. fick flygplansångest, och jag tror seriöst att mina "jag tror vi krashar snart"-tankar ska få alla resenärer att krascha. Sen tänker jag, "vem tror jag att jag är som tror att alla dessa liven hänger på mej?!" Och jag har nog förklarat denna känslan väldigt bra för johan, för nu har han också fått det!!

sen e det ju barn, och då tänker man att man vill ge sina barn ngt tryggt.. och då blir det sverige! Det mesta funkar ändå här. Och jag vill inte dra upp mina barn hur som helst, med flytt sen om jag skulle komma på andra tankar. Jag tyckte det var jobbigt att bara lämna vår gamla gård, för att flytta till hus när jag var tonåring!

2013-05-11 @ 20:49:05
URL: http://tesslashes.blogspot.com
Postat av: Carolina

Hihi.... Sötnos där!!

2013-05-12 @ 06:58:44
URL: http://Carolinas.webblogg.se
Postat av: Lisa

Hehe sötis :)

2013-05-12 @ 11:12:36
URL: http://Lisajadeholt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0