Service delux

Ni vet när man har ett problem i en hyreslägenhet, och måste klaga och klaga för att få minsta action hos hyresvärden? Så har inte vi det här. Förra året när vi var nyinflyttare bad jag om en ny blandare på ena toaletten, då jag inte kunde stänga kranen för att den var så trög. Vi fick en ny blandare, en ny vask och en helt ny toalettstol (bara för att den var i samma rum?). När jag bad om tippskydd till spisen fick vi en helt ny spis, för att den andra var så ful. Och nu när jag bad dem fixa ett gammalt eluttag och frågade om det var möjligt att få ny skärbräda och bänkskiva för att de andra var rätt gamla, så fixade de allt dagen därpå. Inklusive ett samtal till Kim där de frågade om vi inte ville ha bänkskivan i ek istället, då det matchade golvet bättre. Men det är inte det värsta/bästa! Idag när vi skulle laga mat upptäkte vi att vår söndriga kökslåda var hel. Vi har inte sagt något om detta, då det faktiskt är Kim som dragit itu eländet och det således borde vara upp till oss att fixa det. Dessutom var lådan på plats, och problemet kan bara ha setts om de noga blängde på den och såg att den var litelite sned. Så antingen rotade de i våra lådor, och upptäckte felet och bestämde sig för att diskret byta ut lådan utan att berätta det för oss (för att inte bli avslöjade?), eller så hade de en felsniffar-hund med sig. Oavsett vilket så är jag rätt nöjd och glad för det. Och funderar på om wienerbröd på deras dörrhandtag (de har kontoret i vår trapp) vore på sin plats till måndagsfrukosten. Snacka om service!
 
Kom precis på en sak till. När några ungar hade dragit i sönder bebisgungan på gården bad jag och Sienna om en ny. Och dagen därpå var den på plats. Sweet!

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Wienerbröd, yes :D!

2013-11-24 @ 23:16:19
Postat av: Amanda

Det är service!! Härligt med sådana upplevelser!:-)

2013-11-24 @ 23:56:54
URL: http://aochmflyttarin.se
Postat av: Thilde

Men herregud!! Avundsjuuuuk! Vi har tjatat om en ny persienn sen vi flyttade in!! Haha. Japp, de förtjänar LÄTT wienerbröd!

2013-11-25 @ 10:39:08
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Karin

Släng på Wienisarna!!

2013-11-25 @ 15:43:49
Postat av: Anna-Lena- mamma till 3 trollungar

Så skönt nör man får hjälp med fel i lögenheten

2013-11-27 @ 06:23:20
URL: http://annalenanordmar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0