Dagens aktiviteter

Efter lite tjatande från min del fick vi besök av Tanja och Casper i förmiddags. Då vi hängde flera dagar i veckan hela våren har det känts skumt att inte ses alls på flera månader. Men what to do, när man båda jobbar? Hemskt nöjd var jag i alla fall över att få se lille Casper igen, som har om möjligt blivit ännu sötare. Ungen har seriöst blont hår, stora nötbruna ögon och långa svarta ögonfransar. Hej dockan. Eller pojken från Valley of the Damned, om man ska vara lite Halloweenig. Sienna betedde sig ungefär lika trevligt som vanligt, och gick omkring och skrek "min, min" likt fiskmåsarna i Hitta Nemo. Som tur är har ju Casper en storebror, så han är härdad. Och det var bra övning för min lilla självcentrerade dam.
 
 
Efter besöket bestämde sig Sienna för att gilla sin säng igen, och sov i nästan tre timmar. Jag som varannan minut trodde att hon skulle vakna, gjorde absolut inget vettigt. Lönt att ta sig för något som ändå kommer att avbrytas om två minuter, tänkte jag... i hela tre timmar. Blev rätt långtråkigt i slutet, och varmt, då jag dessutom hade klätt på mig rejält eftersom vi "strax" skulle ut och mata ankor. I alla fall, tillslut vaknade ungen och ankorna fick sig sitt bröd och jag och Sienna fick lite lekplatslek. Extra roligt var det att "mussee" (moster) dök upp och höll oss sällskap.
 
Den modiga lilla damen valde att äta sin mellanmålsbulle mitt bland ankorna. Fear factor nästa.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: S

Vilken liten daredevil, jag är fortfarande traumatiserad av en mata ankor händelse haha.. Strong tjej :)

2013-10-31 @ 19:23:42
URL: http://lifeofabandwife.blogg.se
Postat av: Thilde

"Måsarna i hitta nemo" hahaha!! Minminmiinminmin:D

2013-10-31 @ 19:25:39
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Thilde

Kommentaren jag skrev försvann o orkar inte skriva om, men sammanfattat; jag tyckte inlägget var kul. Spec måsarna i nemo stycket ;p

2013-10-31 @ 19:27:00
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Thilde

(Kommentar-terror) plötsligt var kommentaren där.. :/ haha. Over and out (alex nattar benjamin o fabian sover=jag är rastlös=bloggterror,sorry)

2013-10-31 @ 19:28:38
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Nathalié - Nybliven mamma till Charlie <3

hej!

jag vill bara tipsa om att jag har tävlingar igång på bloggen. det kommer upp nya ända fram till Jul, så det är perfekt att vinna lite julklappar :). Presentkort och mössa i valfritt tyg finns att vinna nu!nästa vecka kommer två nya tävlingar upp också.

de som är igång nu hittar du här: http://thelifeofyarp.wordpress.com/category/pagaende-tavlingar/

MVH

2013-10-31 @ 20:10:18
URL: http://thelifeofyarp.wordpress.com
Postat av: Amanda

Hahahaha, fiskmåsarna i Hitta Nemo - love it!

2013-10-31 @ 23:12:42
URL: http://Aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: mamma/mormor Lena

Hoppas det håller i sej ( alltså gilla-sängen ). Glöm inte fota nästa gång hon äter bulle mitt i fågelstimmet- hade varit kul att se när de anfaller, hahahaha! För jag tror inte att de fattar "minminminminmin" :)

Svar: Dude, det var ju det jag gjorde! Anledningen till att hon inte blir helt attackerad på bilden var för att jag hysteriskt sprang omkring och matade dem så att de inte skulle märka hennes bulle. :P
Lisa

2013-10-31 @ 23:19:32
Postat av: Kaffehörnan

Vad roligt o mata djuren

2013-11-01 @ 00:42:32
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: mamma/mormor Lena

Jomen jag menade att hon kanske inte har samma "tur" nästa gång. Mata dem inte o se vad som händer ;)

Svar: Hahaha jag testar när du är med. Så ser vi vem som håller ut längst.
Lisa

2013-11-01 @ 09:54:36
Postat av: Tanjaa

Naw tack så mycket, tycker själv att han är otroligt söt. Rent objektivt sett så klart ;) dom är så söta båda våra små hjärtan!

Svar: Ja, med våra ungar har vi minsann lyckats. :)
Lisa

2013-11-02 @ 23:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0