Mysdag

Då den stora "jag njuter inte" paniken har lagt sig har jag upptäckt att det faktiskt är rätt skönt att vara ledig. Visserligen njuter jag inte som jag borde, men det kan ju logiskt komma sig från att jag faktiskt har varit ledig i en halv evighet och är hemskt trött på det. Men idag njöt jag i alla fall. Och lilla Bus har, trots ett mindre nervsammanbrott imorse, varit på ett helknäppt svinkul humör. Trots att hon har lagt sig fortsätter galenskaperna, för just nu hör jag henne ha en diskussion med sin docka om huruvida apan är hennes. Hennes dörr är fortfarande öppen. Jag har, Supernannystyle, lyckats ta mig ut från sovrummet utan bråk, men dörren får inte stängas förrän hon är heldäckad sedan minst en timme tillbaka. Har hon sovit kortare tid märker hon det på något magiskt sätt. Tupplurarna är värre, för då är hon fortfarande lack, men sedan fyra dagar tillbaka kan hon somna i sin egen säng då också. Problemet är att hon vaknar efter en timme, fortfarande urtrött, och vägrar att somna om. Vi har löst det genom att ta med henne till soffan och lägga oss bredvid henne, och då har hon sovit klart. Idag stod jag stressad och gjorde lite förberedelser inför kvällens måltid medan hon sov. När jag märkte att klockan passerat en timme och ungen inte hade vaknat blev jag så till mig att jag kastade en stekpanna i golvet. Gissa om hon vaknade då? Men det var rätt skönt att få sova bredvid henne på soffan sen, så jag är inte alltför bitter.
 
Vi var på en lekplats bredvid ett dagis. Sienna ville hemskt gärna släppas in och leka med de andra barnen. Ledighet i all ära, men jag tror att någon saknar sina polare lite.
 

Kommentarer
Postat av: Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

HAHA, vilket bra sätt att väcka henne på ;)

Postat av: ellenojag

Tycker helt klart du ska springa till närmsta lindex ;) ännu finare i verkligheten!!!

2013-10-30 @ 22:02:07
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Camilla ♥ 130510

Skönt att nattningen går bättre och bättre :) Schysst att väcka henne med stekpannan ;) Undrar hur länge hon sovit annars? :D

2013-10-31 @ 11:56:14
URL: http://mirabilibus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0