Tuff vecka

Denna veckan har jag haft fullt upp. Tydligen innebär studiedag inte samma sak för personalen på skolan som för eleverna, så jag har varit på föreläsningar och haft gruppdiskussioner. Dessutom var det kvällsutbildning igår, vilket gör att man jobbar in en del av höstlovet. Not bad. Sienna har återvänt till dagis, men har inte riktigt återvänt till sina ät- och sovrutiner... vilket gör en viss mamma rätt trött och hängig. Och en av lärarna har bestämt sig för att ha möten under lektionstid vilket helt kallt har inneburit att jag fått ta över. Sist men inte minst blev jag lurad till att hålla i "scenen" idag, vilket har betytt att jag fått stå framför alla fyror, femmor och sexor samt deras lärare och presenterat låtar och bett om applåder och tackat för bidrag när ungarna har uppträtt. Inte riktigt min grej. Men nu har i alla fall Sienna däckat och Kim mutats med öl och kompisbesök, så nu ska jag strax krypa ner i sängen. Jag inser att klockan knappt är 19. Och jag veeet att det är fredag. Men. Det. Är. Så. Skönt. Dock kan jag väl inte klaga så mycket på sömnen, när jag vet en som har det värre just nu. Thilde, som har fått sin underbart söta lilla son! GRATTIS!
 
Jag borde nog överlåta visandet av "Lillebror" till henne, och lägger därför upp en bild på min lilla Bus, som inte såg helt fel ut om nyfödd hon heller.
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofie

Tack så mycket:)

Så söt!

2013-10-04 @ 19:43:14
URL: http://sofiesvardag.blogg.se
Postat av: mamma/mormor Lena

Tidigt i säng med en bra bok- inte mycket som slår det :)! Naaaaw- Lilla Bebis <3 Hoppas ni får en skön helg med mycket sömn.

2013-10-04 @ 20:06:52
Postat av: Elina

Så söt liten plutt och hoppas nu ni får en luuugn och skön helg! Kram på er

2013-10-05 @ 11:08:31
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: Jennie & FrökenFlis

så skönt att lägga sig tidigt. Dock är jag ganska pigg den tiden på dagen så hur trött jag än varit under dagen blir det alltid sent ändå ;)

2013-10-05 @ 14:37:23
URL: http://jenniesays.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0