Busig minilama

Vi har som regel att Sienna inte får leka med våra mobiler. Denna regel infördes i samband med att hon krossade glaset på vår läsplatta, så vi känner inte att vi är hemska föräldrar här. Men Sienna tycker såklart det. I alla fall, tanken är att hon inte ska få använda våra mobiler. Problemet är att de är väldigt bra barnvakter om man måste få något gjort i hemmet, typ förbereda maten eller diska. Så lite då och då får hon leka med dem. Nu har dock ungen upptäckt en sak som ställer till det väldigt för mig; den gröna luren. Hon vet att om hon trycker på den så kommer någon att prata med henne, och hon älskar att snacka i telefon. Hittintills har hon ringt Thilde, Emma och min mamma... som var i Grekland. Tack för den. Min lösning är att gömma den gröna luren, men dels är detta lite drygt när jag måste ringa någon och inte hittar eländet, och dels är det dryg eftersom Sienna das Snokare hittar den ändå! I-lands problem delux, skulle jag vilja påstå.
 
Ett stycke telefon utan telefon-ikonen. Fail.
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Och nu har hon lärt sig ännu en sak:smsa moster! Vvvchi! :D

2013-09-18 @ 15:32:30
Postat av: Thilde

Och jag blev klickad! ;p

2013-09-18 @ 16:25:55
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Anna-Lena- mamma till 3 trollungar

Hihi. Här får barnen endast använda telefonen när dem pratar med pappa i telefonen. Och då är jag med. Bara 5 åringen som kan få spela nån gång då och då :-)

2013-09-18 @ 16:44:46
URL: http://annalenanordmark.blogg.se
Postat av: Cissi

Busungen!! Tänk att telefonerna kan vara så intressanta! ;) och klart att hon vill ringa nån och berätta att mamma inte ill leka.. ;) när jag var liten skrek jag st jag skulle ringa bris när jg inte fick min vilja igenom ;)

2013-09-19 @ 07:29:39
URL: http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0