Duktig Busmus

När Sienna åt lunch innan idag körde hon sin vanliga grottmänniska-style och hivade in köttbullarna med sina små nävar tills jag sa till henne att hon skulle använda gaffeln. Och till min förvåning lyssnade ungen och plockade upp sin plastgaffel och började speta köttbullarna. "Duktig Busmus!" sa jag. Sienna log stort. Två minuter senare satt jag och Kim och snackade vid bordet, när vi hör ett "Duttig!" från Siennas håll, och ser ungen schyffla in en köttbulle med gaffeln. Hon satt alltså och gav sig själv beröm, och blev stålande glad varje gång. Hemskt stolta blev vi. Riktigt lika stolta var vi inte för en timme sedan när det var dags för hennes bad, och Sienna hann göra nummer två på golvet... och därefter berömde sig själv. "Duttig!" tyckte hon. Det tyckte inte vi. Men så kul det är att höra henne snacka mer och mer för varje dag! Tänk om hon kunde kombinera det med ett pottbesök då och då? Då hade ungen varit fullkomlig.
 
En duktig Busmus och hennes mormor vid dagens lekplatshäng
 

Kommentarer
Postat av: Saragunmarie

SV: Alla har olika tider på året som man gillar minst. För mig är det november, ifall ingen snö kommit än. Men så har jag ju alltid julen att se framemot, så då känns det lättare :)
Kanske du kunde boka en resa i början på året för att samla ihop lite energi och kraft för att orka? Eller en natt på hotell, eller ett spa-besök? Unna dig nåt i början på året då du känner att du är på väg att deppa ihop. Kram!

2013-09-07 @ 19:57:19
URL: http://saragunmarie.blogg.se
Postat av: Anna-Lena- mamma till 3 trollungar

Svar; Tack. Jag har alltid gillat korta enkla namn. Kanske för att jag har dubbelnamn.

Enl barnmorskan ska de bli en pojke denna gången. Så de blir antagligen en liten Theo om de visar sig att han är en Theo vill säga.

2013-09-07 @ 21:01:44
URL: http://annalenanordmark.blogg.se
Postat av: Anna-Lena- mamma till 3 trollungar

Så duktig Sienna är. Min Leya säger bara pappa. Mamma har hon sagt någon enstaka gång bara. Sen är de bara olika ljud till olika saker

Liam pratar inte heller ännu, bara enstaka ord. Men vi förstår honom iaf

2013-09-07 @ 21:03:50
URL: http://annalenanordmark.blogg.se
Postat av: Elina

Men så duktig hon är och det är ju såå roligt då dom börjar prata mer och mer. Nu däremot önskar jag bara att det gick och stänga av dom ibland, haha. Saga pratar heeela tiden och är såå frågvis, man måste verkligen tänka efter vad man svarar för det kommer alltid en följdfråga, haha men det är förstås precis så det ska vara :))

2013-09-08 @ 10:04:34
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: Carolina

Så gulligt! Det är så roligt när det kommer ord.. :-)

2013-09-08 @ 11:22:13
URL: http://carolinas.webblogg.se
Postat av: Amanda

Så himla söt!!

2013-09-08 @ 13:21:29
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: Camilla ♥ 130510

Duttig Busmus :D

2013-09-09 @ 09:06:39
URL: http://mirabilibus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0