Oberäknerlig våg

För några år sedan köpte jag och min kompis Mia varsin våg. Det var inte så att vi var sjuktligt viktintresserade, utan bara knäppa nog att bli lite halvkära i vågarnas utseende. Jag hade flyttat hemifrån, så jag kunde hävda att det var för att jag ville ha en våg hemma, men stackars Mia hade ingen ursäkt. Trots det kunde vi alltså inte låta bli. Och sedan dess har jag haft en enligt mig väldigt fin våg i badrummet. Tyvärr gör den inte riktigt sitt jobb. Efter att ha haft en död våg i badrummet och ett konstigt batteri i plånboken hela sommaren tog jag häromdagen tag i saken och letade upp ett likadant batteri i en affär. Och sedan testade jag vågen. Jättenöjd var jag, då jag vägde samma som innan sommaren trots att alla kläder sitter lite obekvämt. Sedan flyttade jag vågen ett par cm, och plötsligt hade jag gått upp tre kilo. Då testade jag att ta ut den i hallen, och då gick jag ner 20! Så nu funderar jag på att ha kvar den i hallen. Men det kan se lite konstigt ut. Andra alternativet är att fortsätta förvara batteriet i plånboken, där det gjorde sitt jobb bättre. Annars kan jag alltid sluta väga mig och helt enkelt köpa större byxor? Eller ta tag i saken och försöka bli lite nyttigare? Och medan jag skriver detta sitter jag med en burkcola och en biskvi bredvid mig... Så svåra beslut.

Kommentarer
Postat av: Cuison

Ha! Den där vågen skulle ja ha hemma! Jag sitter alltid och tänker att AH, jag kanske skulle bli nyttig. Men så tänker jag att Äh, imorgon får det bli. Ja.. så.. att.. eh.. imorgon.

2013-09-03 @ 13:02:46
URL: http://www.cuison.se
Postat av: Amanda

Haha! en sådan våg har mina föräldrar också, man kan ju bli tokig för mindre!:-) Burkcola och biskvi lät som min typ av diet!;-)

2013-09-03 @ 13:36:14
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: Thilde

En dröm-våg ju ;) "välj vikt själv". Ta en till biskvi, och en för mig som inte har en ynka godisbit hemma :(

2013-09-03 @ 15:09:07
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: mamma/mormor Lena

Ut med vågen, gå på känslan och kläderna! Ät sunt och synda ibland:) 5 kg övervikt är mycket snyggare än 5 kg undervikt på de flesta kroppar, lite beroende förstås på hur fettet fördelar sej.Njut av colan o biskvin, och noja aldrig efter en njutning :D!

Svar: Men jag gillar mina kläder! Att köpa nya känns sådär. :P Och vågen är en bra motivering vecka för vecka liksom. Fast inte denna vågen då.
Lisa

2013-09-03 @ 18:47:39
Postat av: Tanjaa

Jag gillar ordskämtet i rubriken ;)

Svar: Hahaha ibland är jag så grym att jag knappt vet det själv! ;) Men inget klår hen. Någonsin.
Lisa

2013-09-04 @ 15:57:01
Postat av: mamma/mormor Lena

Men jag menade ju att när kläderna känns trånga så är det dags för skärpning- så man inte behöver köpa nya :)

Svar: Men jag gillar coooola! :(
Lisa

2013-09-04 @ 18:57:04
Postat av: terese

mirakelvåg! =) dock är det ju deprimerande nog kläderna som avgör ganska mycket. Mest avgör måendet, konstigt nog men vikt o mående hänger ihop=P eller intryck o mående. whatever!! tror inte du behöver ha ångest över din cola iaf ;)

2013-09-05 @ 14:10:18
URL: http://tesslashes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0