The Heat

Ikväll blir det restaurangbesök och bio med Corre och Madde. Kim var på after work igår, så det är inte mer än rätt att jag får roa mig lite idag. Undra om Sienna känner samma sak och sticker ut imorgon? I alla fall, middag på Jospers och sedan The Heat. Trevligt värre. Vad som inte var lika trevligt var filmen jag såg igår. Broarna i Madison County. Herrejäklar vad jag tjöt! Vad är meningen med att träffa sitt liv kärlek, om man väljer bort honom sedan? I fyra dagar var huvudrollen lycklig. Fyra dagar, sedan kom hennes familj hem och då skickade hon bort kärleken. Som hon sedan drömde om tills hennes man dog. Och då fick hon inte tag på den hon egentligen älskade, och sedan dog han också. Hon gjorde fel. Är man inte lycklig, då ska man inte stanna. Inte för mannens skull, inte för barnens skull, inte av rädsla för vad andra ska tycka. Så ska det inte vara. Man ska kämpa för att bli lycklig, så hänger allt annat med.
 
Rolig film
 
Inte alls rolig film
 
 

Kommentarer
Postat av: terese

ush en sån bölefilm! jag är ju den största lipsillen dessutom. Kanske bäst jag inte ser den för jag kommer störa mej som in i, fast jag gillar o böla åt filmer! hm?!

ja sicken tisdagslista. och att skriva ut den på fredagen den 13. men det var nog bra för jag hade ingen otur den dagen inte:)

hoppas restaurangbesöket var gott och mysigt!

trevlig lördag=)

2013-09-14 @ 22:43:06
URL: http://tesslashes.blogspot.com
Postat av: Elina

Då ska nog inte jag heller se den, jag hade förmodligen också grinat ihjäl mig men jag måste ändå erkänna att jag blev nyfiken på den :) Och mysigt med egentid för övrigt, det behöver man!

2013-09-15 @ 09:43:37
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: Cissi

Grät också floder när jag såg den.. Så hemsk!

Hoppas du fick en trevlig lördagskväll och att heat bjöd på en hel del skratt ;)

2013-09-15 @ 10:42:36
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Natalie

Men, jag VET!? Den är så sorglig!! Jag älskar Meryl Streep också, hon är klart den bästa skådisen någonsin!! Åh alltså, jag måste se den snart igen.

2013-09-15 @ 14:55:25
URL: http://nataliepettersson.blogspot.com
Postat av: Thilde

Vet du mina planer för idag medan Benjamin är på dagis? Ledtråd: jag har laddat ner bridges of Madison county.. ;p

2013-09-16 @ 07:57:22
URL: http://thiilde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0