Grilldissade

Efter en dag fylld av massa ärenden och inget utnyttjande alls av solskenet, kände jag och Kim oss lite grillsugna på eftermiddagen. Sällskap vore kul, tänkte vi. Men först blev vi dissade av Kims mamma, som inte ville grilla för att det blåste för mycket. Och sen blev vi dissade av min mamma, som skulle grilla men inte ville ha med oss! Så då bestämde vi oss för att gilla läget och drog ner på bakgården bara vi tre. Rätt skönt eftersom Sienna ändå var så trött att hon knappt kunde stå på benen. Vi var nämligen barnvakter till mina kusiner igår, och Sienna däckade inte förrän klockan 22- fyra timmar efter läggdags! Grillningen blev god och ungen fick leka av sig lite i sitt trötta rus. Och jag och Kim satt i t-shirt och shorts! Nu har tröttisen däckat och jag ska slänga mig i ett välförtjänt bad. Och så ser vi fram emot lika mycket sol imorgon!
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Sommaren är hääääär!!! Och OMFG, hon har på sig en liten sjömansklänning!! Hippaste ungen i stan, helt säkert. : ) Ser ut som om hon gillade krubbet också. Dubbelt yay.

Svar: Hon hatade maten och spottade ut det mesta. :P Men sjömannsklänningen var hon underbart söt i!
Lisa

2014-04-27 @ 18:14:55
Postat av: S

Åh det luktar grillat i hela vårt område. Jag längtar efter att bo i hus. Man håller på att bygga om området mellan husen här så det finns ingenstans att grilla just nu..

2014-04-27 @ 18:15:53
URL: http://lifeofabandwife.blogg.se
Postat av: Natalie

UNDERBART med sol och värme!!! ;D

2014-04-29 @ 11:32:59
URL: http://nataliepettersson.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0