Övermodig mamma och Bus

Vi gick till en lekplats idag efter dagis. På lekplatsen närmst dagiset finns en sandlåda, massor av gungor och gunghästar, en lekbil, klätternät, en liten rutchkana i ett hus och två stora rutchkanor i form av rör. Givetvis vill Sienna enbart åka i rören. Och då jag inte orkar släpa med mig min tunga väska, hennes docka, och hennes hjälm upp samtidigt som jag knuffar upp henne, var jag sådär laddad att åka med henne idag. Jag ville ju inte lämna alla våra saker nere vid cykeln då runt 200 andra barn cirkulerade på lekplatsen. Så jag tog mod till mig och lät Sienna klättra upp och åka själv. Hon älskade klättringen och självständigheten, men oj vad rädd hon blev av farten när hon åkte själv. Två gånger vågade hon innan hon den tredje gav upp och försökte klättra ner för ställningen. Sådär stabilt med en inte ens två år gammal minitjej som försöker backa ner från ett så högt torn. Jag har aldrig klättrat så fort i mitt liv som när jag insåg vad som var påväg att hända. Så nu tror jag att vi båda två har lärt oss våra läxor; Sienna vill inte åka själv och mamma vill inte att Sienna ska åka själv.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: 19 ÅR, TVÅBARNSMOR & GIFT.

Åh, vi har endast haft +2 som högst. Jag längtar så himla mycket tills man kan gå i klänningar etc. Det är så mycket mysigare än dessa vinterkläder!

-

Äsch då, klart barnen ska få utforska lite själv också. Det är nog så man får en avslappnad förälder lättast, när man låter barnen utforska lite själv ;-)

2014-02-10 @ 19:48:26
URL: http://www.missvendel.se
Postat av: Karin

Bra att hon vågade i alla fall! HEJJA SIENNA! (Och Lisa : ) ).

2014-02-11 @ 02:41:54
Postat av: Anna-Lena- mamma till 4 trollungar

Duktig hon är. Och impad att du vågar släppa. Knappt jag vågar med 5 åringen. Haha hönsmamma är vad jag är

2014-02-11 @ 09:15:49
URL: http://annalenanordmark.blogg.se
Postat av: Natalie

Haha fy då! Jag vågar inte ens åka sånt... BLÄ.

2014-02-11 @ 10:11:34
URL: http://nataliepettersson.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0