Siennas alla hjärtans dag present

Jag tycker att det är lite halvtöntigt med Alla hjärtans dag- presenter. Men det är ju rätt kul att få ge bort någon minipresent lite då och då, för att liva upp. Dessutom är ju en bukett rosor aldrig fel... Så därför har jag beslutat jag, Kim och Sienna ska ge varandra en liten present imorgon, med hopp om att Kim fattar mina diskreta vinkar/ de vissnande tulpanernas diskreta vinkar och köper några rosor till mig. Vad jag har köpt till honom vågar jag inte skriva här, i fall han mot all förmodan skulle gå in och slå en flukt. Men då vi tillfälligt portat Sienna från läsplattan (ungen har seriöst blivit beroende av den- tack för det Radioapan och Thilde som tipsade om den!) verkar det osannolikt att hon skulle in här och snoka, så därför kan jag skriva vad hon ska få imorgon. Hon ska få en liten uggleväka från Tiger. Ursöt, och med ett knäppe hon kommer att älska. I den har vi lagt en katt-t-shirt från tant Karin i USA och tre nya nappar. Jag tror att en vis liten Bus kommer att bli mycket glad, trots att ungjäklarna i skolan kallade mig snål när jag berättade vad hon skulle få. Som att hon vetat om hon fick en Michael Kors väska kanske? Eller en liten Ralph Lauren tröja? Tror knappast det va.
 
 

Kommentarer
Postat av: 19 ÅR, TVÅBARNSMOR & GIFT.

Jag har försökt gett hintar till min karl i flera dagar nu, men tror inte att jag kommer få någonting. Vi har aldrig tidigare firat kärlekens dag utan gett varandra kärlek varje dag, meeeeeen jag vill så gärna ha rosor på bordet och det vore ju underbart att få det imorgon, idag, igår, eller på söndag eller när som helst.

Det är så fint med blommor på bordet!

2014-02-13 @ 18:56:36
URL: http://www.missvendel.se
Postat av: Karin

HURRAAA FÖR PRESANGER! :D

2014-02-13 @ 20:52:49
Postat av: Kim

Charlie fick en sån väska från Tiger i vaccinationspresent. Också från Tiger. Han satt sönder den på ca en kvart. Fick en ny i julklapp fast från Systrarna Greenes (samma prisklass!). Den leker han med och den är fortfarande hel.

Svar: No, vad trist! Siennas är fortfarande hel, men om den går sönder vet jag var jag ska köpa ersättaren.
Lisa

2014-02-13 @ 21:05:24
Postat av: mamma/mormor Lena

Lite töntigt är det allt med den här dagen- men det gagnar ju handlarna:)Att Bus/Ordföranden får presenter är dock aldrig fel :)

2014-02-14 @ 14:48:22
Postat av: Thilde

Perfekta presenter ju!! Mina ungar får inget utom suppar i rumpan idag haha. "Kul" att radioapan går hem ;)

2014-02-14 @ 17:39:26
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Garnstump (Madeleine)

Söta presenter :)

2014-02-14 @ 19:51:08
URL: http://garnstump.blogg.se/
Postat av: 19 ÅR, TVÅBARNSMOR & GIFT.

Men vad jag tycker att Sienna är ett sådant härligt namn. Vilka fina presenter också! :-)

2014-02-17 @ 08:18:17
URL: http://www.missvendel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0