Giiiiisen

Sienna har en favoritnalle. Giiisen. Det vill säga, på vuxenspråk, grisen. Hon älskar det lilla rosa eländet, och släpar med den hem till kompisar, ut på lekplatser, till dagis- vilket betyder att jag får ha den i min väska under hela dagen- och runt i lägenheten. Är det en fin och söt gris? Extra mjuk? Kanske någon som jag hade som liten och som luktar "mamma"? Nej. Det är en helt betydelselös liten ful rosa grej, som inte ens har köpts av oss, utan som jag fick i blöjtårtan när jag var gravid. Så mycket för alla fina, mjuka saker jag valde ut när hon var nyfödd.
 
Giiisen, vars största merit, enligt mig, är att den går att tvätta i 40 grader.
 

Kommentarer
Postat av: thilde

Hahaha våra ungar!! Benjamins favorit är en sjukt ful groda han kallar "luluuu" efter det barnprogrammet. Skit ful som han fått av constantin som fått den av sjukhuset. Haha, sååå otacksamma ungar när de har så fina dyra andra gosedjur! ;p

2014-01-26 @ 20:19:46
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Amanda

Supersöt ju! Jag samlade på gosedjursgrisar när jag var liten! He he hee

2014-01-26 @ 23:32:52
URL: http://aochmflyttarin.se
Postat av: S

De gillar de mest otippade saker i bland. L är dock inte nån gosedjurskille men han leker gärna med sin Pippidocka och Jillson (Herr Nilsson). Då kan han mata och byta blöja och läsa saga. Så himla gulligt att se honom leka sådär. Bådar gott för lillebror ;)

2014-01-27 @ 08:58:16
URL: http://lifeofabandwife.blogg.se
Postat av: mamma/mormor Lena

Giiiisen är söt. Lätt o behändig att bära med sej. Jag förstår henne :) Men visst skiftar favoriterna? Inte länge sen det var "gockan" väl?

Svar: Sant, de varierar. Jag är nöjd så länge det är en av de små. :P Helst hade hon nog velat ha en traktor, dock.
Lisa

2014-01-27 @ 16:21:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0