Mask

Regn, uttråkad Bus och sjuk Kim. Blä. Jag försökte lite desperat få med mig några kompisar till Tekniska museét, men ingen nappade. Tillslut bönföll jag min moder att bjuda hem mig och Sienna på en liten lekstund, så att hon fick rastas och jag fick prata av mig. Gick bra med rastningen, men sådär med snackandet. När Sienna är i rummet får jag 0 uppmärksamhet av min kära mamma. Desto fler skratt dock. De lekte häst, byggde kojor och busade med Mask. Mask är Mats, mammas pojkvän. Från början kunde Sienna säga hans namn, men nu har hon glidit över till Mask och jag tycker att det är så roligt att jag inte kan låta bli att uppmuntra henne. Stackars man, kan inte vara lätt att vara med någon med så galen familj. Dagens problem började först när vi kom hem och Siennas morfar kom och hälsade på. Har man precis träffat mormor, och morfar dyker upp, blir det lite förvirrande i talet för en liten Bus. Så han fick vackert kallas Mormor, Morbror, Moster, Far och Mamma. Bättre än Mask, kanske? Dagen gick i alla fall fort, regn till trots, så vi hoppas på en lika lyckad imorgon. Helst med en frisk sambo. Framförallt eftersom vi har planerat en ölkväll på Möllan.
 
"Goppa, momo, goppa!" (= galoppa!) Dvs, rör dig för fan.
 

Kommentarer
Postat av: Garnstump (Madeleine)

Hahahaha "Mask" :P

2014-01-02 @ 21:31:15
URL: http://garnstump.blogg.se/
Postat av: terese

inte alla som har en mask i familjen=) så länge det inte är, The mask ;)!

2014-01-02 @ 23:11:01
URL: http://tesslashes.blogsot.com
Postat av: Malin, gravid med tvillingar

hihi :D

2014-01-02 @ 23:17:12
URL: http://blogg.loppi.se/tvillingmorsan/
Postat av: mamma/mormor Lena

Hahahaha! Goppandet gick ju SÅDÄR, lite ont i knäna och lite rädsla för att ryttaren skulle hoppa av :)Håller med, du får inte den uppmärksamhet du förtjänar när vi ses- men skyll dej själv ;)Går ju inte att låta bli att fokusera 100% på lill-galningen :D "Mask" tycker också att hon är världens sötaste o roligaste unge.

Svar: Haha jag har nog fått den uppmärksamhet jag förtjänat under mina första 26 år. Och i hemlighet njuter jag mest av att Sienna får så mycket.
Lisa

2014-01-03 @ 16:45:38
Postat av: mamma/mormor Lena

I know :)

2014-01-04 @ 22:19:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0