sömnsvårigheter

Jag kan inte sova. Har precis sträckläst "jag är kvar hos er" av Peter Pohl, och har tjutit så mycket att ansiktet är alldeles svullet och ömt. Boken handlar om en 16-årig flicka som dör av en hjärntumör, och är vinklad ur bästa kompisens, systerns och mammans perspektiv. När jag var yngre (japp, har läst boken mååånga gånger) såg jag det alltid mest från kompisens sida. När jag blev lite äldre kände jag igen mig i storasysterns roll. Och nu, jag nu är det ju ur mammans perspektiv jag upplever det. Och det är rent fasansfullt. Så jag kan inte sova. Och lite på grund av att Kim är ute på vift också, och jag känner mig bara helt trygg när familjen är samlad. Och lite på grund av att en spindel var i sängen när jag la mig, men jag hann inte döda den. Så nu bara väntar jag på att den ska dyka upp och dela kudde med mig.
Godnatt

Kommentarer
Postat av: terese

ush... för spindeln!

men oh, den boken vill jag så gärna läsa. Jag bölar åt allt. Läste ett uppslag i Amelia (tanttidning.com men jag tycker om den oxå ;)) om en som skulle föda. i tre dygn kämpade hon, sen gjorde de akut kejsarsnitt men ungen satt ändå fast.. tillslut fick de ut henne, och då stoppade inte hennes blödning. så de opererade bort livmodern. så när hon vakna upp höll i knyttet, sa de "vi tog bort din livmoder!"

och då hon ff producerade ägg sa hennes mamma att hon kunde vara surogatmamma. men den blev aldrig ngt barn i henne ;( Jag satt med solbrillor o bölade för att johan inte skulle se....

nu blev det långt!

2014-07-15 @ 21:20:21
URL: http://tesslashes.blogsot.com
Postat av: Madeleine

Men...varför utsätter du dig för sånt? Jag läser bara böcker som får mig att må bra (eller i alla fall inte motsatsen). Får jag tag i en bok som verkar tragisk eller ledsam åker den tillbaka på bibliotekshyllan igen.

2014-07-16 @ 10:10:21
URL: http://nyarsloftet2011.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0