Bilbesiktning

Jag har precis varit på bilbesiktning. Jag kan inte riktigt känna att det är mitt område. Dels kör jag som en kratta, dels hittar jag inte någonstans och dels är det inte min bil. Men det är ju VM på tv. Och då kan liksom inte Kim slita sig. Och för att jag skulle göra detta för honom tog han dagens alla fyra tvättrundor. Så det var lätt värt det! Genom en noggrann genomgång av min sambo Kim GPS:en Persson (som inkluderade alla svängar inklusive den ut från garaget) hittade jag dit. Genom att ha drillat mig om hur jag skulle hanterade det när jag kom dit (stanna vid streck, in och anmäl, vänta på att ditt reg-nummer ska dyka upp, kör in) lyckades jag sköta mig utan att göra några pinsamma missar. Och genom att ha betalat i förskott slapp jag till och med rota i min väska efter min plånbok för att i panik inse att kortet är i mobilfodralet och sedan inte hitta mobilen och be dem ringa den... och upptäcka att den ligger i min ficka. Kan ha hänt. Dock inte idag. Allt gick alltså bra, förutom att jag blev av med bilnyckeln ett kort tag efter att jag stannat vid strecket men innan jag körde in i mitt bås, vilket resulterade i att jag kom fram stressad, skakig och illröd i huvudet. Men det å andra sidan ledde till att besiktningsmännen var sjukt trevliga mot mig och vi diskuterade Game of Thrones under hela kollen. Och vår lilla bil skötte sig också fint och gick igenom utan anmärkningar. Yey för det!

Kommentarer
Postat av: Carolina

Duktiga du! Det här med bilbesiktningar är inte mitt område heller.. Skulle bli sjukt nervös om jag var tvungen att ta bilen till besiktningen.

2014-06-17 @ 12:13:35
URL: http://carolinas.webblogg.se
Postat av: Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Här hemma är det Peter som sköter besiktningen, eller det mesta som handlar om bilen. Jag kör ibland och tankar, men that´s it ;)

Postat av: Kim (ej sambon)

Jag lyckas också med det mesta på bilbesiktningen. Har bla fått igenom bilen utan fungerande bromsar. (Pappa undrade vad jag haft på mig för att distrahera på det viset...) Förra gången slängde jag igen bildörren och gick tufft mot kaffemaskinen. Av ren vana hade jag tagit ur nyckel och låst bilen. Klyftigt...

Svar: Haha varför gör man alltid bort sig i såna situationer? Både min sambo och min pappa föreslog att jag skulle klä mig minimalistiskt.. är det kanske något som kanske verkligen funkar då! :P
Lisa

2014-06-17 @ 20:25:08
Postat av: S

Jag blir ju enormt nyfiken på när det där hände med kortet och mobilen 😂

2014-06-18 @ 09:25:58
URL: http://lifeofabandwife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0