Så effektiva att man får rysningar

Idag har vi varit så effektiva att jag nästan ryser av stolthet. Jag och Sienna började till exempel dagen med att tvätta klockan 07! Det är inte fy skam. Och händer verkligen inte var dag. Efter fyra timmars tvätt veckohandlade vi. Därefter mötte jag upp Thilde och norpade åt mig hennes ungar medan hon gick på lägenhetsvisning (tre gator bort- håll tummarna!!!) och tog hem dem för att mingla lite med Sienna. Sedan dök även Thilde upp för lite mingel. Då somnade Kim. Han har en tendens att göra det när hon är på besök, och jag vet inte om vi- eller mest hon?- ska bli förolämpade eller lättade för vi kan verkligen snacka ostört. När de stack drog jag med mig Sienna bort till mitt jobb för att skriva på lite papper... jag har nämligen fått anställning nästa termin också! Och nu har vi bara ätit och busat och lagt en av oss. Resterande familjemedlemmar ska njuta av säsongens första Falling skies och True blood. Mycket effektiv dag. Men jag kan inte låta bli att drömma om lite sol också...
 
Bus och Giisen på väg till jobb
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Cissi

Vilken effektiv dag!!! Och vad kul att du fått förlängt till nästa termin ;)

2014-06-23 @ 19:46:09
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Thilde

Hahahaha om Kims återkommande vilor när jag är där! :P hoppas hoppas, hade vart riktigt najs! Och grattis till anställningen, de ska va tacksamma för dig!

2014-06-23 @ 22:43:24
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: mamma/mormor Lena

En riktigt bra dag alltså! Härligt att du nu vet säkert att du får stanna :) O håller tummarna stenhårt för att Thilde får lägenheten om hon vill ha den!

2014-06-23 @ 22:53:03
Postat av: S

Ååååh stort grattis till jobbet :)

2014-06-24 @ 10:57:45
URL: http://lifeofabandwife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0