Utvecklingssamtal

Idag var det utvecklingsamtal på dagis. De sa inte mycket vi inte kände igen. Social, framåt, utåtriktad. Duktig med språket och på att klättra. Kan skilja på rätt och fel... men gör ibland fel bara för att få uppmärksamhet. Vill ha mycket uppmärksamhet. Vill stå i centrum. Kan inte vänta på sin tur. Tror att hela världen cirkulerar runt henne, typ. Jodå, vi vet allt detta. Vi vet bara inte hur vi ska lösa det. Köpa en hundvalp? De nämnde även att Sienna pratar (TJATAR) mycket om sin mormor. "Det verkar vara en favoritperson?" Haha, jo, att säga något annat vore ren och skär lögn. Jag och Kim hamnar på fjärde och femte plats på Siennas favoritpersonslista. Efter mormor, Samuel och Giiisen.
 
Älskade egocentrerade sociala lilla underbaring
 
 

Kommentarer
Postat av: terese

åh vad jag saknat denna blogg! men nu har jag internet igen, så vill gärna fortsätta läsa om mamman som kommer på femteplats =)

2014-06-04 @ 20:33:34
URL: http://tesslashes.blogsot.com
Postat av: S

Bara positivit.. Gör väl inget om världen cirkulerar lite runt henne ett tag :)

2014-06-05 @ 10:57:29
URL: http://lifeofabandwife.blogg.se
Postat av: mamma/mormor Lena

Naaaaaw, så glad Mårrmårr blir :D! Hälsa henne att jag har köpt Blue Ray-spelaren nu- och "Frozen"- så vi kan softa på soffan o kolla film istället för att sova middag när hon är här:)

2014-06-05 @ 14:32:52
Postat av: Karin

Haha, med andra ord...allt är strålande! : )

2014-06-05 @ 15:20:34
Postat av: samuel

känns lite som jag e dumförklarad. mÂnga barn har en sida p dagis och en annan hemma. att sienna är likadan hemma som på förskolan är bara bra. hon kan vara sig själv.

det gÂr ju att förhandla med s. hon klättrar ute, hon klättrar inte inne på avdelningen längre. vad jag menar när det kommer till otåligheten. ex: när vi ska tvätta händerna och munnen efter lunch. s. vill ju vara först hon säger färdig och sitt namn högt och reser sig upp ur stolen och hon e inte den enda s‰ger att det lˆnar sig inte just nu med det. sen de barn som lugnt väntar p sin tur. de som väntar och lugna ger jag förtur. setting the exampel.
s sen om lärdomen har sjunkit p henne eller när den kommer göra det ÂterstÂr.
vad gäller centrum,lite samma sak där. alla fÂr sin tur. otÂligheten är mer "tränga sig före" och saker har en en tid och en plats. jag vet fan inte om det är rätt vad jag gör men det har gett resultat på andra kids.


vissa dagar säger s. mitt namn ungefär 89 ggr men tjatig är inget jag minns jag sagt. mormor säger ger hon med en sÂn där längtan som att typ nÂgot positivt är p ingÂng. julafton och dylikt.
s. är en bra prominent, vilket gör en del barn hakar på henne. det gör henne till en förebild.

Svar: Haha jag försökte inte alls dumförklara dig! Eller oss. Eller Sienna. Jag förstod det du sa om att Sienna visar samma sida på dagis som hemma, och vet att alla inte gör det. Och jag tror också att det beror på att hon är trygg. Och jag tror absolut att du gör rätt i att visa att man får förtur om man sköter sig. Visst är det tjatigt när hon för hundrade gången berättar att mormor ska komma eller att Samuel är på dagis.. men det är bra tjat. Det gör en glad. Och hennes ego-tänk, det tror jag växer bort med tiden. Annars är en liten yorkshire terrier ju inte helt fel. Haha. :) Ha det bra så hörs och ses vi!
Lisa

2014-06-13 @ 18:28:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0