Lilla tonåringen

Sienna är för tillfället inte klok. Hennes tal har de senaste månaderna utvecklats och utvecklats (hon har som mest varit uppe i 8-ords-meningar), för att nu gå back. Hon har nämligen börjat säga faktiskt. I varenda jäkla mening. "Sienna vill faktiskt ha nyponsoppa", "den är faktiskt min", "Vill faktiskt leka med läspamatta (läsplatta)". Men alltså, är hon en minitonåring eller vad händer? Hon har även börjat trotsa och ifrågasätta. Kim föreslog precis att hon kunde ta på sig gympaskorna om hon inte klarade av kängorna själv, när de skulle ner en runda i källaren. Nej! vrålade Sienna. Varför inte, undrade då Kim. Varpå minitonåringen svarar "varför inte kängorna?". Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Kommentarer
Postat av: Frida

Ja det där faktisktet förvirrade mig senast hahaha..tog lite tid innan jag fattade vad hon sa. :P faktis mer keppchupp fakist mer pasta fakist faktist

Svar: Så du har också märkt det?! Nina sa det till Kim i lördags, men jag upptäckte det inte förrän igår.
Lisa

2014-03-16 @ 15:32:22
Postat av: S

Haha.. Välkommen in i trotsland. Det är magiskt ibland ;)

Sv: himla tråkigt med astman och kruppen. Kan verkligen driva en till vansinne. När han hostar konstant så vill jag personifiera hostan o slå den.. Haha låter helt knäppt men det tar helt klart på krafterna.

2014-03-16 @ 15:43:56
URL: http://lifeofabandwife.blogg.se
Postat av: Amanda

Haha!:-)

2014-03-16 @ 22:25:20
URL: http://aochmflyttarin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0