Regnväder

Förra veckan regnade det ju otroligt mycket här i Malmö. Bussar gav sig ut på djuphavsdykning, bilar hade simtävlingar i garage och folk hade varken tillräckligt höga gummistövlar eller källarförråd. Men när jag, Kim och Sienna gav oss iväg på en regnig promenad för att handla pizza stötte vi på fler människor utomhus än någonsin. Typ hela Slottstaden var ute och traskade i regnet, med dyngsura hundar, stojande ungar och plågsam uppsyn. Och vi kunde inte lista ut varför! Vem sjutton vill ge sig ut i det här vädret, om man inte måste? Hade de alla fått ett nervöst sammanbrott? Inte förrän vi kom in på pizzerian och snackade om att vi inte kunde laga mat eftersom det var strömavbrott, slog det oss; alla andra har också strömavbrott. Och det är ju jäkligt tråkigt. Så vad ska man annars göra med stimmiga hundar och rastlösa barn? Därefter kände vi oss rätt blonda. Framförallt när vi plaskade tillbaka med bister uppsyn och för korta stövlar, och insåg att resten av stadsdelen också bar snabbmatspåsar i sin jakt på varm mat.
 
Sienna hade svinball där hon hoppade i alla vattenpölar. Giiisen hade inte lika kul. Hon blev rätt snabbt en skitgris. En blöt sådan.
 
 

Kommentarer
Postat av: Tanja

Vi hade ström, inga stövlar till barnen eller oss. Tv att titta på och inget vatten i huset. Vi gick ut enbart för att leta upp de största vattenpölarna till barnen att plaska i. :D

Svar: Jag såg bilderna på insta. Helt underbart!
Lisa

2014-09-06 @ 11:52:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0