Vilddjur hos frisör

I morse var jag hos frisören för att klippa topparna. Kim undrade lite försiktigt igår om jag skulle ha med mig Sienna, och jag blängde på honom som om han var halvt vrickad. Givetvis skulle jag ha med mig Sienna! Hon är vår dotter, inget vilddjur, och hon kan uppföra sig bland folk. Annars måste vi/hon väl öva på det, tänkte jag. Men oj, vad jag misstog mig. Här fanns det inget att öva på, för ungen gjorde INGENTING rätt. Hon sprang omkring hej vilt, vrålade rakt ut, klättrade upp och ner i mitt knä konstant och försökte dessutom sno frisörens sax och den andra frisörens fön. Besökets low point kom när hon snodde en boll från skyltfönstret, och sprang omkring bland hyllor och sparkade på den så vilt att min frisör fick jaga efter henne och säga till henne. Tillslut tog jag ungen i knät, höll fast henne medan vi utförde någon sorts diskret brottningsmatch medan vi båda blev svettigare och svettigare och argare och argare, samtidigt som jag väste till frisören "bara klipp av skiten, det spelar ingen roll om det blir rakt, det är inte ditt fel, bara KLIPP!".  Och hon klippte. Och det blev snett, men hon klippte rätt det också. Och hela tiden log hon och sa att det inte var så farligt, trots att jag hade hört henne berätta för en kund tidigare att hon mådde dåligt men inte hunnit avboka alla dagens kunder. Så jag kan bara föreställa mig vad hon tänkte. Och inte sjutton var det att det inte var så farligt, det kan jag satsa min högra arm på. Ungjäkel. Aldrig i mitt liv har jag skämts så mycket.

Kommentarer
Postat av: terese

åhhh! i feel you!!!

dessa pinsamma stunder. haha! tur man inte är ensam om dem! =P

2014-09-16 @ 21:59:32
URL: http://tesslashes.blogsot.com
Postat av: Frida

hahaaahahahahahaha så jävla kul! Inte för er men för den som läser iallafall!:D önskar att jag var med och kunde se, gärna filma det. Hahaha!

Svar: Önskar också att du varit med. :P
Lisa

2014-09-16 @ 22:00:03
Postat av: Thilde

Kan inte sluta skratta!!

2014-09-16 @ 22:06:02
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: S

Oh nooo.. Jobbigt läge. Man hoppas ju in i det sista att de ska sköta sig. L var ju på akuten i natt o fick så mycket adrenalin o betapred att han var helt sjukt speedad. Han hoppade i sängen och när läkaren frågade vad han hette så svarade han "Apa". Så sjuk va han liksom 😂

2014-09-20 @ 13:39:32
URL: http://lifeofabandwife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0