Tisdagslista

  • Sienna ska få träffa bästa polaren efter dagis imorgon, och blev bjuden på kalas till en annan favoritkompis om ett par veckor. Kul när vi föräldrar lyckas få ihop det trots att ungarna inte längre går på dagis ihop.
  • Hösten är på g! Jag älskar sommaren, men har så många fina långärmade tröjor. Och vill kunna andas frisk luft. Och slippa stressa ut varje dag. Och sedan kommer julen!
  • Julie sover jättebra på nätterna fortfarande. Så skönt att slippa lida av sömnbrist och kunna planera saker utan att känna trötthetspanik.
  • När Sienna började på ny avdelning i måndags mötte vi en av de gamla pedagogerna, som hade bett mig ta med ett usb-minne. Och på det hade hon fört över alla bilder på Sienna sedan hon började där! Så sött. Och så kul att få en inblick i hennes dagisliv. 
  • Det gick bra på återbesöket. En bvc-sköterska (vi går inte ens på bvc där!) satte sig och läste för Sienna medan jag undersöktes. Schysst!

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Håller med dej- man blir lite stressad av fint väder, man MÅSTE ut. Rätt så skönt när vardagen kommer. Vilken trevlig BVC-syrra :)!

2015-08-26 @ 17:16:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0