Flytdag

Vissa dagar vaknar man och liksom vet att det kommer att bli bra dagar. Idag var inte en sån. Kim hade försovit sig, Sienna hade varit astrött kvällen innan så jag förväntade mig gnäll, jag skulle till frissan (vilket jag ogillar... Långtråkigt, men måste vara social och de gnäller nästan alltid på kvaliteten på mitt hår), Kim ska vara borta under kvällen och vi har tvätt-tid, plus att vi ska äta tacos och jag HATAR att steka blandfärs. Dessutom måste jag hinna skriva sista delen på en teaterpjäs denna veckan, som handlar om Gustav Vasa. Jag vet varken något om hur man skriver en pjäs, eller något om den gamle kungen. Så jag var rätt bitter när jag vaknade. Men så visade det sig att Kim hann i tid ändå. Och Sienna var rätt utsövd efter 12,5 timmars sömn. Och att ha mamma som barnvakt till Sienna när jag klippte mig gjorde att stressen minskade nämnvärt, och dessutom klagade inte frisören på mitt hår! Att Kim är borta är trist, men då hinner jag kanske skriva en del av pjäsen i alla fall... Och tvättstugan blev ledig en timme tidigare! Dessutom hade jag och Sienna en rätt kul stund när vi lämnat min mamma vid bussen. Ösregn eller inte, flyr man från tigrar har man inte tid att bry sig om vädret (eller trotsa, bråka och gnälla). Och nu har Sienna återgått till sitt nya nöje- att klippa i papper- så jag kan chilla lite på soffan. Not bad. Känns som att jag klarar blandfärsen också, efter en sån här flytdag. Och skulle jag spy får jag väl tröstäta lite choklad efter maten istället, trots att det är måndag. Det är ju inte varje dag man får födelsedagspresenter skickade från USA. (tack fisky!!! Sienna har på sig Frozentröjan)
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Tigrar...I'm intrigued! Roligt hur det där funkar när det blir tvärt om vad man tror.
Lät bättre än fiskys dag som var fylld av snor och influensa.

HURRA för att det kom fram... : )

Svar: Det kom fram, och chokladkakan är redan uppäten. :P haha tack så mycket! Du räddade min "skriva en pjäs om Gustav Vasa- kväll".
Lisa

2015-01-26 @ 15:22:43
Postat av: S

j satte på sig "fel" deo EN gång och jag fick bryt för att den luktade så jädra illa. Det tycker jag inte nu längre. Fantastiska hormoner 😂

2015-01-26 @ 18:55:23
URL: http://lifeofabandwife.blogg.se
Postat av: terese

hade man kunnat önska att du skickade vidare din flytdag? för en sån dag är ganska sällsynt och jag är i deep need!

Dock glad du fick en sån dag =) Kan nästan förstå din känsla av att steka färs. Ungefär som när Johan tror jag vill skära i blodkorv eller se på stekt lever!

2015-01-31 @ 20:28:12
URL: http://tesslashes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0