Snyftfilmer

Jag och Kim har ett stort gemensamt intresse; filmer! Tyvärr tar gemensamheten slut där, för jag älskar drama och komedi, medan Kim gillar action och skräck. Men som tur är har det visat sig att Josse tycker om likadana filmer som jag, så nu har jag någon sitta och snyfta med. Vi började för ett par veckor sedan med "Förr eller senare exploderar jag" om en tjej döende i cancer, och sen har vi sett "If I stay" där en ung kvinna mister hela sin familj i en bilolycka . Ikväll är planerna att vi ska tjuta ikapp till "You're not you"- en film om en kvinna som får ALS och anställer en lite udda assistent. Jag längtar! Kim fasar. Så mycket att han till och med har bestämt sig för att ge sig iväg och träna under filmvisningen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Den förr eller senare gråter man sig igenom nästan hela ju.

2015-01-05 @ 11:31:28
URL: http://urenbrudssynvinkel.spotlife.se
Postat av: Cornelia

Om du inte har sett En oväntad vänskap/The intouchables så måste du se den! http://www.imdb.com/title/tt1675434/

Svar: Har sett den! Jättebra, men inte så snyftig.
Lisa

2015-01-05 @ 13:52:19
Postat av: S

tack för tipsen. Jag älskar att kolla på bölfilmer när J gigar. Då kan jag sitta o snyfta bäst jag vill i min ensamhet 😂

2015-01-05 @ 13:57:15
URL: http://lifeofabandwife.blogg.se
Postat av: Cissi

Å, alltid gillat såna filmer med och Marcus ser det mesta även om han föredrar mer action eller skräck.. Här om dagen satt vi och grät i kapp till "dagboken" för typ 50elfte gången ;)

2015-01-06 @ 00:14:47
URL: http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0